Incepand cu ora 9, DN 4 Bucuresti – Oltenita si DN 31 Calarasi – Oltenita au fost deschise

DN3B Călăraşi- Feteşti, DN 31 Călăraşi-Olteniţa, DN21 Călăraşi –Slobozia si DN4 Bucureşti –Olteniţa sunt drumurile nationale din judet care au fost redeschise circulatiei incepand cu ora 9:00 a acestei dimineti. Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, se lucrează în acest moment pentru ca în cel mai scurt timp să fie deschise şi celelalte drumuri naţionale.

Comentarii

 1. ionel spune:

  bravo drumarilor

 2. Gigel spune:

  Cata minte trebuie sa ai sa lasi DN 4 deschis pana la pranz iar apoi sa-l inchizi. Oamenii au plecat care cum au avut nevoie la Bucuresti, iar apoi au fost pusi in situatia sa nu mai aiba cum sa se intoarca acasa pentru ca DN 4 fusese intre timp inchis. M-am aflat si eu in aceasta situatie; daca nu aveam o ruda in Bucuresti unde sa stau peste noapte nu stiu ce-as fi facut. As fi stat ca boschetarii pe strada, cum de altfel au stat foarte multi oameni care s-au vazut in aceasta situatie inedita fara iesire datorita idioteniei celui care a luat aceasta decizie. Consider ca este necesar ca respectivii oameni sa faca plangeri penale la Parchet si politie pentru identificarea si tragerea la raspundere penala a acestui individ idiot platit din bani publici care si-a batut joc de oameni. Imaginati-va cum e sa stai o jumatate de zi si o noapte in Bucuresti, in conditiile in care ninge, e frig si nu ai unde sa te duci.

 3. simion gabriel spune:

  Deci sa inteleg,ca maine pot veni la Oltenita. Bv. lor ca au reusit. iar cu nametii dupa margine soseaua e un pic mai ferita.

 4. motor spune:

  imi poate spune si mie cineva daca si cum se circula pe dn 4(se circula pe asfalt sau pe zapada?)