Olteniţa ajută cu alimente 4 comunităţi din judeţul Călăraşi

Campania de colectare alimente neperisabile pentru cei loviţi de urgia acestei ierni a pornit şi la Olteniţa. Primarul Costinel Milescu a iniţiat acţiunea în seara zilei de sâmbătă, 11 februarie. Sms-urile au fost primele care au plecat pe telefoanele cunoscuţilor, dezvoltându-se astfel reţeaua de informare.

Încă de duminică dimineaţa, în urma sms-urilor, oamenii au început să aducă alimente în holul de la intrarea în primărie. Potrivit primarului Milescu, acţiunea este în derulare, la aceasta s-au oferit să participe şi administratorii a două brutării din municipiu la momentul plecării spre localităţile cu probleme. Costinel Milescu spune că sunt 4 comunităţi unde se va merge, dar după o consultare prealabilă cu prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat.

Primarul urbei spune că Poliţia de Frontieră va veni cu un autocamion, cu care să se poată circula în condiţii de iarnă în localităţile izolate. Printre acestea amintim Progresul (Comuna Sohatu), Dorobanţu (Comuna Plătăreşti), Zimbru (Comuna Ulmu), Solacolu (Comuna Săruleşti), Coţofanca (Comuna Gurbăneşti).

Laura Suzeanu, Marius Dociu

Comentarii

  1. ionut spune:

    Atentie la termenele de garantie,la gunoi cu cele expirate.