Oltenitenii au donat 2 tone de alimente neperisabile pentru calarasenii afectati de zapezi

La punctul de colectare produse alimentare neperisabile pentru sinistraţii iernii s-au strâns 110 saci. Organizat de primarul Costinel Milescu în holul de la intrarea în Primăria Olteniţa, s-au strâns de duminică dimineaţă până ieri peste 2 tone de alimente, adică 110 saci cu făină, mălai, orez, ulei, zahăr, diverse conserve, medicamente, dulciuri, lapte praf, şi alte produse alimentare sau pentru copii.

Unul dintre patronii din Olteniţa a oferit mai multe confecţii textile atât pentru bărbaţi, femei cât şi pentru copii. Potrivit primarului Costinel Milescu, foarte mulţi din cei care au donat aceste produse nu au vrut să îşi spună identitatea, ei au dorit să rămână anonimi.

În cursul dimineții de ieri, o maşină de la Jandarmeria Olteniţa şi una de la Poliţia de Frontieră olteniţeană au pornit cu produsele strânse către Comuna Plătăreşti, Sat Dorobanţu. O maşină cu diverse produse colectate de armată va pleca spre Sohatu, după cum spun alte surse neoficiale.

Primarul Costinel Milescu a stabilit într-o discuţie cu Prefectul judeţului, Emil Muşat, locul unde vor pleca de la Olteniţa primele transporturi. Astfel, locuitorii din Satul Dorobanţu au fost cei care au primit ieri produsele colectate. Acestea au fost împărţite tuturor celor nevoiaşi de către jandarmerii olteniţeni.

Punctul de colectare alimente rămâne în continuare deschis în holul de la intrarea în Primăria Olteniţa.

Laura Suzeanu, Marius Dociu

Comentarii

  1. ana spune:

    ajutoarele pentru cei cu venit mic cumme este somaju se mai iau k am dreptul nu mai am nicxi un venit si ma nevoie e dreptu meu astept raspuns pe sait k mail nu e la meu si nici nr de tel nam asa ceva va rog ajutatima intrun fel

  2. miruna spune:

    si daca nu aparea numele de Milescu nu se mai strangeau alimente? sau…a inceput campania electorla pe spinarea altora???

  3. io spune:

    am dreptul sa iau ajutoarele