Zvonul că apa se va opri la Olteniţa a fost o cacealma

Olteniţa s-a aflat astăzi sub influenţa unor zvonuri false, care au bulversat comunitatea. Instituţiile publice Ecoaqua şi Primăria Olteniţa, precum şi conducătorii acestora, jurnaliştii mediei locale au fost asaltaţi cu telefoane care cereau referiri la o eventuală pană de alimentare a sistemului de apă din municipiu. Alarma a fost una ireală, primarul municipiului Olteniţa, Costinel Milescu, linişteşte populaţia: „Suntem în condiţii de iarnă, Dunărea este plină de sloiuri, oricînd pot apărea probleme în alimentarea cu apă a municipiului, nu este oprită apa nicăieri decât dacă va apărea vreo intervenţie minoră la vreo gospodărie.” explică edilul şef.

Laura Suzeanu, Marius Dociu

Comentarii

 1. Diana spune:

  Zvon fals,dar la mine la un moment dat nu mai curgea apa:))

 2. ionut spune:

  Oricum noi avem apa de o calitatte de neimaginat,avem apa plata la robinet, de la puturile de mare adincime.

 3. cucubaus spune:

  nu e neaparata nevoie de apa. apa de baut de la miniMAX si de spalt… ne splam la primavara:))

 4. Edward spune:

  Care puturi .. ca vad ca astia vb de dunare ;)) :D:D:D

 5. radu spune:

  Se zvoneste ca la primavara vom avea apa din puturile de mare adancime…..de ce oare a trebuit sa asteptam 3 ani de la realizarea acestor puturi si sa le punem in functiune inainte de campania electorala? NUMAI LA NOI SE PUTEA INTAMPLA!!!

 6. enache robert ionut spune:

  bai nene dar voi nu va ganditzi ca daca astia opreau apa tzevile se duceau dreaq?????pe asa vreme nu au cum sa opreasca apa,am auzit si ca ca cica ar oprio…dar mau lasat rece;)

 7. mariano197761 spune:

  ” Investiţia puţurilor forate de mare adâncime de la Olteniţa se află în întârziere. Unul dintre motive este acela al unei defecţiuni de construcţie. Cei care au sesizat acest lucru au fost edilii olteniţeni, aceştia susţinând faptul că apa de aici nu are o calitate foarte bună. APROPO : Administraţia locală din Olteniţa, nemulţumită de calitatea apei unor puţuri de mare adâncime… Ca tot veni vorba de apa si de acele puturi mult laudate cu ceva timp in urma ! „

 8. ionut spune:

  Zvon fals lansat de Milescu.
  APA NU ESTE PLATA !