Alexandra Uşurelu va concerta in Club Princess Bucuresti alaturi de Andra si trupa Vunk

Alexandra Uşurelu va cânta cu trupa Vunk şi Andra la un eveniment  deosebit

Alexandra Uşurelu va cânta miercuri, 28 martie, în Club Princess din regie. Ea va fi din nou alături de Vunk, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Andreea Marin Bănică. La aceeaşi reprezentaţie va fi invitată să concerteze şi Andra, artista cu a cărei piesă „E vina ta”, Alexandra şi-a început cariera, interpretând-o pe scena Clubului Navol din Olteniţa.

Joi, 29 martie, se va lansa la Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, DVD-ul „Vunk la înălţime” filmat în decembrie 2011, ce conţine şi duetul Vunk &Alexandra Uşurelu – „Nopţile trec, doar visele rămân”.

Alexandra a plecat din Olteniţa la Bucureşti când avea vârsta de 16 ani.

Tânăra a urcat prima dată pe scenă la doar 14 ani, în cadrul unui concurs de Miss unde a interpretat live o melodie care îi aduce imediat difuzarea la postul de radio local – Radio Olteniţa. Alexandra a urmat cursuri de canto şi în 2010 a început colaborarea cu compozitorul Walter Dionisie.

Cu textul poetei Anca Oprescu, Walter îi compune muzica pentru “Preţul Corect”, piesă pe care este invitată să o interpreteze în iunie 2011 în cadrul Galei “Femeia Contează”. Invitaţia a fost primită de la Gabriel Cotabiţă. La acest eveniment Alexandra i-a atras atenţia Andreei Marin Bănică, care a declarat atunci, impresionată de prestaţia Alexandrei, că doreşte să îi acorde o bursă tinerei pe care o compară cu Norah Jones. Tot Andreea Marin Bănică, “garantează” pentru Alexandra în emisiunile “Confesiuni” şi “Răi da Buni”. În cadrul aceleiaşi Gale “Femeia Contează” este remarcată şi de Cornel Ilie de la Vunk, care îi propune acesteia să colaboreze în decembrie 2011 pentru duetul “Nopţile trec, doar visele rămân”.

Alexandra Usurelu, pe scena alaturi de Cornel (Vunk)

În februarie 2012, prin intermediul designerului francez Philippe Guilet, pe care-l cunoaşte în cadrul unui eveniment la Ambasada Franţei, Alexandra începe colaborarea cu Radio France International Romania.

Alexandra Uşurelu a început studiile muzicale la Şcoala Populară de Artă cu Crina Mardare, cu care a făcut lecţii de canto. La Şcoala Populară de Artă, Alexandra a fost în clasa sopranei Viorela Filip.

 

Pe 1 martie 2012 Alexandra a fost invitată alături de Alexandra Ungureanu, Maria Radu şi Julie Săvuică să interpreteze în duet o melodie cu Vunk. Pe 2 martie a fost invitată să cânt la Radio ZU unde a interpretat melodiile „Preţul Corect” şi „Tu”, orchestrate de mentorul şi amicul său, Walter Dionisie.

Alexandra in studiourile Radio Zu

Anul trecut, Alexandra Uşurelu a cântat pentru olteniţeni alături de Gabriel Cotabiţă şi Walter Dionisie la Ziua Municipiului Olteniţa.

Laura Suzeanu

Comentarii

  1. Cornel spune:

    Bravo Alexandra! Suntem mandri de tine!