Ambulatoriul din Oltenita va avea un cabinet de recuperare medicala

Specialistul în kinetoterapie, Gabriel Cotea, va primi un spaţiu în cadrul ambulatoriului spitalului pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor de recuperare fizică medicală pentru persoanele cu afecţiuni ce ţin de specialitatea respectivă. Managerul spitalului Olteniţa, dr. Liana Petculescu, a informat Consiliul Local şi Primăria Olteniţa despre decizia Comitetului Director de a închiria fostul cabinet de cardiologie, spaţiu care nu este folosit în acest moment.

Spaţiul are o suprafaţă de 16,5 mp şi este la etajul 2 al imobilului din incinta Spitalului Municipal Olteniţa, care este domeniu public. Potrivit legii, închirierea se va face prin licitaţie publică, iar preţul de pornire al licitaţiei va fi echivalentul în lei la data efectuării plăţii a 1,1 euro/mp/lună. Perioada de închiriere este pe 5 ani cu posibilitate de prelungire.

Gabriel Cotea este unul din cei mai buni practicanţi ai medicinei tradiţionale chineze din zonă. Acesta a vindecat sau ameliorat afecţiuni diverse, unele chiar grave, aplicând tehnica specializării sale făcută în China. Este profesor kinetoterapeut, masterand în recuperare post-traumatică, specialist în acupunctura chineză şi specialist internaţional în microacupunctură su jok. În ceea ce priveşte această tehnică coreeană su jok, Gabriel Cotea este al doilea din ţară care o practică, el participând la numeroase conferinţe internaţionale pentru perfecţionare şi acumulare de noi experienţe. Tehnica su jok a învăţat-o direct de la maestrul fondator, Profesorul Park Jae Woo.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. miti spune:

  domnule doctor felicitari si sper sa rezistati cat mai mult mai ales cu inima nu cu buzunarul

 2. al dinu spune:

  si eu ii doresc succces d-lui dr dar sa nu uite ca oamenii sunt din ce in ce mai saraci si mai bolnavi, iar doctorii uita din ce in ce mai des juramantul pe care l-au facut

 3. In 2007 la un meci de rugby intre Rugby Dracula Oldboys Romania si Stade Français Veterans , am suferit o fractura de metatarsine si os scafoid al labei piciorului stang .
  Aveam pe atunci 42 de ani , am stat ghipsat 2 luni si am inceput recuperarea . Daca pot sa-i multumesc cuiva ca inca mai pot sa joc rugby si acum la 47 de ani , sa alerg foarte bine …….singura persoana este Gabi COTEA .
  El a venit zilnic 300 de zile ….atentie nu a ratat nici-o zi din recupererea mea si de Paste , de Craciun ..chiar si-n dimineata Anului Nou …….masaj , gimnastica medicala , acupunctura ………eu public doresc sa-i multumesc .
  Pe vremea aceea stiu ca a pus extraordinar de mult suflet si am avut si mare incredere in el .
  Sunt convins ca si acum va face o treaba excelenta .
  Bravo Gabi

 4. Costea Darius Octavian spune:

  Buna olteniteni,
  sunt coleg de serviciu ( eu am alta specializare ), cu d-nul Gabi Cotea, si tot ceea ce va pot spune este ca acest domn este chiar priceput in ceea ce face, este pasionat, are clientela, este apreciat de oameni dar si de profesionisti in domeniu din diferite orase din tara, si eu stiu sigur ca si din strainatate : Franta, Rusia, Ucraina, Germania, Austria………a fost la numeroase seminarii, simpozioane, cursuri in tara, a calatorit si in strainatate…..hideti sa ii recunoastem meritele!
  Bravo mai colegule…………………

 5. cotea ana maria spune:

  Felicitari!!!!