Liga 4: Vulturii Oltenita – Viitorul Sohatu 1-0

Surpriza si nu prea ! Vulturii au castigat duelul cu liderul seriei A !

Una dintre suprizele rudei cu numarul 19 din Liga a 4 calaraseana s-a consemnat la Oltenita, acolo unde Vulturii din localitate au invins la limita liderul Seriei A, Viitorul Sohatu. Un 1-0 meritoriu si asta datorita determinarii si increderii in victorie pe care le-a avut echipa antrenata de Nicolae Eftene pe parcursul celor 90 de minute.

Diferenta din clasament, insesizabila in joc | sursa foto: blogbizonic.wordpress.com

Desi pornea ca favorita, Sohatu a inceput mai timind jocul nereusind sa se apropie prea mult de poarta aparata de bravul Iulian Ghenea. „Plesuvii” lui Eftene , dupa cateva actiuni periculoase la poarta oaspetilor, au reusit spre mijlocul primei reprize sa treaca la carma jocului . O posesie mai buna, o cursivitate in joc si combinatile in terenul advers ale echipei noastre au facut sa taie elanul Viitorului.  Desi o repriza cu multe ocazii de gol, tabela nu a fost modificat pana la pauza.

In actul secund ambele echipe au intrat montate de la vestiare, hotarare sa obtina cele trei puncte puse in joc. Rand pe rand ocaziile s-au succedat de la o poarta la alta. Vulturii au marcat singurul gol al partidei in minutul 65 prin Mihai Sandu dupa un assist al lui Denis Negrea. Spre finalul partidei, s-a remarcat portarul Iulian Ghenea – Tatarica, cel care a salvat in cateva randuri echipa de la primirea a cel putin doua goluri . S-a incheiat 1-0 pentru Vulturii, o victorie pe deplin meritata si 3 puncte care urca echipa olteniteana pe locul 9 in clasamentul seriai A , la 5 puncte de locul 5, ultimul care asigura prezenta in sezonul urmator in liga a 4a.

Bucurie mare a gazdelor la golul inscris de Mihai Sandu

Etapa viitoare, Vulturii vor merge la Spantov, pentru intalnirea cu Unirea , meci ce se va disputa Duminica, 1 Aprilie de la ora 13:00 .

Marius Dociu