O tânără de 16 ani din Radovanu a încercat să se sinucidă

O tentativă de sinucidere a avut loc la o locuinţă din localitatea Radovanu. S. Adina Mirela, 16 ani, elevă la grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu” a fost transportată de urgenţă după apelul 112, la Spitalul Municipal Olteniţa, după ce i-a fost acordat primul ajutor de catre medicii de pe ambulanta. Tânăra a plecat de la Olteniţa spre Spitalul Budeimex din Bucureşti cu o stare stabilă. Potrivit directorului Spitalului Olteniţa, dr. Liana Petculescu, Adina a mai fost internată într-un spital la o secţie de neuro-psihiatrie, după ce fata şi-a pierdut tatăl. Tentativa de sinucidere se pare că a venit ca urmare a unei depresii legată de tatăl său mort. Managerul spitalului Olteniţa ne-a declarat că nu există leziuni pe creier, iar adolescenta se află în afara oricărui pericol, buna oxigenare făcută la Olteniţa contribuind într-un procent satisfăcător la starea actuală a fetei.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. A spune:

  Sarmana fata , dar totusi nu ar fi trebuit sa reactioneze asa ..

 2. adina spune:

  si mie mi-a murit tatal cind avem 18 ani si nu m-am gandit niciodata sa ma sinucid o inteleg este o durere pe care doar cei care au treucut prin asa ceva stiu mie mi-a sp doctoru ca pot sa ii innumar min lu tata nu aveti idee ce a putut fi atunci in sufletul meu

 3. alexzoom spune:

  cu siguranta are nev de consiliere … La 16 ani sa faci asa ceva ??? Ai toata viata inainte …nu?? Toti pierdem la randul nostru pe cineva darg … Da nu tr sa ne pierdem noi mintile …ca daca ai facut ceva nu ajungi langa cel pierdut ..ajungi in pamant 4ever and ever .

 4. madalina spune:

  sunt colega si prietena ff buna cu acea fata eu stiu ce simtea si o intekeg dar nu era cazul sa faca asta

 5. cristina spune:

  sunt colega de clasa cu ea … imi pare rau k a incercat sa faca asa ceva … sper k nu va mai incerca niciodata pt k are o viata inainte ….