Olteniţa participă la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar-faza naţională de la Băile Felix

Sâmbătă, 24 martie, a avut loc Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar pentru clasele V-III şi IX-XII, aflată la faza judeţeană. Acţiunea s-a desfăşurat la Stadionul Dunărea din Călăraşi. Elevii olteniţeni au obţinut următoarele rezultate: fete clasele IX-XII locul I a fost obţinut de Constantin Adina de la Grupul  Şcolar  Nicolae Balcescu, locul I băieţi clasele IX-XII Dinu Ştefan de la Liceul Teoretic “Neagoe Basarab”. Locurile doi şi trei la aceeaşi categorie au fost obţinute de doi băieţi. Este vorba de Sandu Marius de la Liceul “Neagoe Basarab”, şi pe locul III a urcat Eduard Olaru de la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu”. Cei doi elevi care au obţinut locul I s-au calificat pe ţară la etapa naţională a olimpiadei, ce se va desfăşura în perioada 6-7 aprilie la Băile Felix, judeţul Bihor. Profesorii antrenori, cei care au fost şi vor fi în continuare alături de elevi, sunt Mihai Secătureanu, Cristina Drăgan şi Florentin Păun.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. Vali_REK spune:

  Felicitari copiilor si antrenorilor.
  Am avut elevi foarte buni si la Olimpiada de engleza, geografie, informatica aplicata si alte cateva discipline, unde elevi din Municipiul Oltenita au avut rezultate laudabile.
  Amintesc doar de Bianca Boboc si Emi Voicu la Olimpiada de engleza unde ambele s-au calificat pt. locul I, din nou Bianca Boboc locul I la geografie si participa la faza nationala precum si multi altii carora le cer scuze ca nu-i mentionez aici.
  Sunt multi copii si tineri care ar trebui felicitati si sustinuti.
  Observ aici ca noi Oltenitenii nu prea stim sa comentam succesul.
  Felicitari copiilor si profesorilor

 2. vio spune:

  felicitari si copiilor si profilor,din pacate asa e: succesul se vede numai prin ochii copiilor si profilor care muncesc