Oltenițenii care achită taxele și impozitele până la sfârșitul lunii martie beneficiază de bonificație de 10%

Olteniţenii pot beneficia de reduceri la plata taxelor şi impozitelor pentru acest an dacă le achită integral până la sfârşitul acestei luni. Dacă vă plătiţi în întregime impozitele pe clădiri, terenuri şi pentru autoturisme până la 31 martie reducerile sunt de 10% pentru persoanele fizice şi pentru persoanele juridice. Aşadar, pentru plata cu anticipaţie a impozitelor şi taxelor locale se acordă bonificaţie în procent de 10%, dacă ele se achită integral până la data de 31 martie 2012 inclusiv. Din 1 aprilie se percep accesorii în cuantum de 2 % / lună sau fracţiune de lună pentru suma a cărui termen scadent a expirat, respectiv pentru o jumătate din suma totală de plată pe an. Casieria Primăriei Olteniţa este deschisă după următorul program: de luni până joi între orele 8.00 – 16.30, iar vineri între orele 8.00 – 13.00.

Laura Suzeanu

Comentarii

  1. miti spune:

    dar la taxa pe gunoi de ce nu se acorda reducere?inteleg ca au si scumpit-o,iar gunouil din pubele ca si cainii or sa ne intre in case

  2. valentin spune:

    Multumim mult de tot ca ne faceti asa reducere.Mai bine ne-ati arata unde se duc banii nostri , nu sa veniti cu asa oferte poate ii scoatem din buzunar mai repede ca sa ii praduiti pana la alegeri!Stati linistiti , edili sefi ca v-a fugit deja pamantul de sub picioare , e prea tarziu ca sa mai faceti ceva!

  3. mariano197761 spune:

    Daca proprietarii de locuinzte ,case spre exemplu , de pe strada mea si nu numai in zona mea, peste tot in acest oras, au platit anul trecut impozitul la primarie , de ce nu sa facut nimic pentru noi,( pe strada mea) cu acei bani? Absolut nimic, doar bani incasati la taxe si impozite, si strada arata exact ca acum 2 ani, adica pe jumatate asfaltata,cu bordurile carpite cu mortar si poate ca incasate in devizul de lucru ca fiind borduri noi,cu toate ca si noi, ceilalti proprietari am contribuit cu plata la zi catre primarie si in cealalta parte a strazii noastre(TINERETULUI) , am ramas fara asfaltul de pe strada mult asteptat! Si anul acesta , inca de la inceput, ne-am platit darile catre primarie din propria initiativa , fara a profita de anumitele reduceri mentionate de consiliul local,dar cu sigurantza nu se va mai finaliza nimic, pana la viitoarele alegeri locale cu sigurantza! Asa nu se poate! Unde sunt banii nostri adunati din taxe si impozite? Voi ne cereti sa platim la zi, dar voi nu stiti sa ne indepliniti si noua dorintele si nemultumirile?…Sau doriti poate ca Municipiul Oltenitza sa fie infrumusetzat doar prin zonele centrale si cei care locuiesc mai la periferia orasului, sa fie marginalizati, sa nu se imbunatateasca nimic prin acele zone? Noi nu ne platim darile catre dvs., sau suntem fraieri de fel si nu trebuie sa fim luatzi in seama?…Nui nimic, vin alegerile si dam cu batzul si la propriu si la figurat , nu uitam nimic! Asta e….dar unde gasim si noi la primarie vre-un aviz pentru a sti si noi, cetatenii contribuabili de taxe si impozite ai acest municipiu,ce face primaria cu acesti bani si pe ce ii cheltuieste?…Este in interesul nostru sa stim pe ce dam banii, sa vedem apoi de cine suntem furati, sau merg fondurile in campania electorala locala?!