Transferoviar Călători a început să opereze pe secţia Titan Sud-Olteniţa din această dimineaţă

Transferoviar Călători, operator privat de transport feroviar de călători, a început să opereze pe secţia Titan Sud-Olteniţa din această dimineaţă. Pentru început vor opera cu 5 perechi de trenuri, urmând ca în viitorul apropiat să majoreze acest număr. Operarea va fi în regim de Regio, cu oprire în toate haltele şi punctele de oprire existente în prezent. T.F.C. este un operator feroviar cu capital privat având ca obiect principal de activitate efectuarea transportului feroviar public de călători în trafic intern și internațional. Transferoviar Călători acordă următoarele facilităţi : 50% reducere pentru elevi/studenţi şi pensionari; 100% reducere pentru veterani de război, revoluţionari, persoane persecutate etnic sau politic, persoane cu dizabilităţi.

Tarifele practicate de Transferoviar Călători:

 

Mersul de tren şi alte informaţii despre Transferoviar Călători găsiţi pe site-ul companiei www.transferoviarcălători.ro.

sursa text&foto: radiovocescampi

„Actual viteza de circulatie este de 15 km/h pe distanta Titan Sud – Bucuresti Sud si de 30 km/h pe distanta Bucuresti Sud – Oltenita. Dupa o perioada de circa o luna de zile se vor crea conditiile cresterii vitezei maxime de circulatie la 30 km/h pe prima distanta si de 50 km/h pe cea de-a doua distanta consemnata. Cu aceasta ocazie vom putea introduce inca 1-2 perechi de trenuri.” TFC

Comentarii

 1. OCTAVIAN spune:

  Trenurile astea o sa-l ingroape pe Vlaciu! :))

 2. Razvan spune:

  Sa înțeleg ca face aproximativ 2,5 ore, nu?
  Daca e asa, tot nu e o alternativa viabila la transportul spre București.

 3. alex spune:

  acum da face 2 ore si 30 min dar dupa reparatia liniei timpul va scadea / lumea se duce la tren decat sa dea 12 lei cat e la duba mai bine da 6,5 pana la bucuresti

 4. laurentiu spune:

  Eu voi merge cu aceste trenuri pana la Bucuresti. Merita caci sunt seriosi.

 5. mariano197761 spune:

  In timpul acesta de 2 ore si 30 de minute, cat parcurge acest tren , de la un capat la altul, mai lipseste un vagon restaurant si ar putea sa serveasca masa in liniste calatorii , in tot acest timp….Daca s-ar repara din nou calea ferata, tot ar fi mai placut sa calatoresti spre Bucuresti cu trenul, decat cu acele mucrobuzuri umplute peste limita legala de transport cu calatori si sub limita de siguranta in general…La urma urmei, mai sigur esti in tren sa calatoresti, decat pe sosea….Sa nu ramana doar vise spulberate in vant aceasta idee mentionata mai sus….

 6. alex spune:

  pentru alte informatii , puteti adresa intrebari si pe facebook / TRANSFEROVIAR CALATORI

 7. Vlaciu spune:

  @Octavian
  Mai Octavian tu stii de ce moare cainele ?

 8. alex spune:

  decat sa merg cu dubele umplute peste limita , mai bine ma duc cu trenul este si mai ieftin si chiar daca fac 2 ore macar nu stau inghesuit , pe viitor am inteles ca ar dori sa ajunga cam intr-o ora jumate si asa e bine , repet decat cu dubele mai bine cu trenul

 9. valentin spune:

  speram ca trenul sa nu fie la fel ca apa din puturi,spun asta pt ca nu vad ce legatura are primarul cu trenul si nesimtirea la noi in oras atinge cote alarmante.Am dat clic pe inregistrarea video cu gandul de a vedea trenul si surpriza: il vad pe domnul primar in toata splendoarea lui.De la tren , ajungem la primar.Sa fie alta ocazie de care se agata pentru a-si face campanie electorala?De ce in romania se schimba un tren amarat cu unul mai putin amarat , de catre o firma privata ,pe banii ei , si primarul isi aroga meritele?Hai sa vedem ce randament va da aceasta investitie si daca va fi bine , sa ne platim biletele si sa le multumim celor care intradevar au facut posibil acest lucru si anume societatii respective.Nu cumva faptul ca este cald afara este meritul lui Milescu?

 10. emmy spune:

  Este un lucru foarte bun mai ales ca se aplica si acele reduceri pt studenti, batrani etc…. cum s’a mai spus mai bine 2 ore si jumatate decat inghesuit,dar…. pe viitor totul va tine de bunul nostru simt sa fie confortul de acum. in general omenirea din tara asta nu are bun simt si respect asa ca nu m’as mira ca peste ceva timp sa vad hieroglife pe pereti, geamuri care cica sunt „opere de arta”, scaunele efectiv jupuite si manzgalite cu pixul.
  Bravo pt initiativa!

 11. Alex spune:

  Haa, abia astept sa se mai scurteze timpul de desplasare si adio microbuze umplute pana la refuz 🙂

 12. alex spune:

  cei de la transferoviar calatori spun ca si -ar dori sa ajunga la 1 ora jumate , mai putin de atat nu cred ca se paote , oricum au inceput deja lucrarile la linie , tot ei mai spun ca odata cu inceperea noului an scolar ar dori sa introduca trenuri pentru elevi / studenti in si dinspre bucuresti

 13. alex spune:

  spre oltenita si in spre bucurest i

 14. almanahe spune:

  e un inceput in ceea ce priveste siguranta transportului in comun, iar patronii de „dube” sau microbuze cum le spun ei, ar trebui sa faca un pas inainte(dupa un sut in fund) sa se bage dom’le in politica, la deputatie ca asa se scoate un ban mai usor.

 15. bogdan spune:

  Ar fi vis sa avem trenuri speciale pentru studenti. Si chiar daca nu vom avea tot cred ca voi merge cu trenul cand se va mari viteza. Chiar m-am saturat de ciorile borate din microbuzele alea.

 16. gigi spune:

  o sa aiba grija tiganii din BUDESTI si CURCANI sa nu mearga prea mult!!!

 17. alex spune:

  IMPORTANT! In atentia elevilor de pe relatia Titan Sud – Oltenita: incepand din data de 30.03.2012 este pusa la dispozitia voastra, in gara din Oltenita, o lista prin care puteti solicita introducerea unor trenuri pentru deplasarea pe relatia domiciliu – unitatea de invatamant. In baza acestor liste conducerea TFC va incerca, in limita posibilitatilor, sa satisfaca solicitarile a cat mai multor elevi. In cursul saptamanii 2-6 aprilie reprezentanti TFC vor fi prezenti in unitatile de invatamant din Oltenita pentru a sta de vorba cu elevii.

 18. alex spune:

  trenurile au agenti de paza si nu cred ca vor fi mari probleme cu ” tiganii „

 19. emilia spune:

  pai daca sant tot ,,neamurile” lui Vlaciu,nu ar fi exclusao boicotare abunului mers al trenului!