A treia zi de spectacole şi a patra de aniversare s-a încheiat seara cu trupa HI-Q şi foc de artificii

Duminică a încheiat ciclul spectacolelor dedicate Zilei Municipiului Olteniţa care se aniversează în fiecare an pe 23 aprilie, anul acesta se împlinesc astfel 159 de ani de la fondare.

Atât sâmbătă cât şi duminică copii şi adolescenşi de la Clubul Elevilor şi de la Şcoala din Nana au oferit publicului spectator momente relaxante, plăcute de program ales cu gust atât la partea de dans, cât şi la cea de interpretare vocală.

Către seara zilei de duminică, 22 aprilie, pe scena profesională din centrul oraşului aceşti tineri talentaţi au arătat cele mai frumoase momente din pregătirea lor artistică.

De la ora 21,15, olteniţeanca Alexandra Uşurelu a urcat pe scenă. Ea a revenit la Olteniţa pentru prieteni şi cunoştinţe să le ofere o parte din melodiile sale cu care se prezintă pe alte scene şi la televiziuni. Alexandra a fost primită cu aplauze şi îmbrăţişări de toţi cei care o aşteptau.

Ora 22,00 a bătut cu HI-Q, trupa de muzică pop aşteptată de tineri în mod special. O mare de oameni s-a strâns pentru spectacol, Dana, Florin şi Mihai făcând olteniţenii să izbucnească în ropote de aplauze, ţipete de atracţie şi plăcere, sa danseze alături de ei şi să se bucure împreună de prezenţa celor trei care formează HI-Q.

HI-Q au facut un spectacol pe cinste la Oltenita

Zilele municipiului Olteniţa 2012 au fost pe placul multora, chiar şi politicieni din partide diferite. Se pare că Olteniţa are nevoie din ce în ce mai mare de astfel de evenimente, pentru că distracţia înseamnă atât relaxare cât şi revenire la locul de muncă cu mai multă poftă de treabă.

Un frumos foc de artificii a închis seara şi seria celor 4 zile de distracţie şi relaxare.

Prezentatorii ieşeni, Sebastian Baciu şi Cristina Clătinici, ne-au spus că s-au simţit foarte bine la Olteniţa din toate punctele de vedere şi că vor reveni cu drag dacă vor mai fi chemaţi la un astfel de eveniment. Atât Cristina sau Kiki cum îi spun prietenii, cât şi Sebastian (Sebi) au spus că deşi Olteniţa este un oraş mic de provincie, totuşi e frumos şi foarte curat. Aici ei au reuşit să-şi facă prieteni, remarcând în acelaşi timp dorinţa publicului de a se distra.

Primarul Costinel Milescu s-a arătat mulţumit de reuşita evenimentului. Conştient fiind că nu poţi fi în viaţă pe placul tuturor, în special când eşti într-o funcţie publică, acesta mulţumeşte pentru înţelegere celor care au priceput rolul festivalului, mulţumeşte locatarilor blocurilor din apropierea scenei, şoferilor care au fost nevoiţi să facă rute ocolitoare şi în general celor care ar fi dorit altceva gen „comedie” cu artişti contemporani consacraţi, pe care acesta spune că îi va invita la Olteniţa cu alte ocazii.

La concertul de duminică au fost prezenţi mai mulţi oameni politici şi consilieri, iar oaspeţii-invitaţi din 22 aprilie au fost ministrul Agriculturii, Stelian Fuia şi prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat.

Laura Suzeanu