Chiar dacă a plouat şi a fost mai rece, olteniţenii au venit la prima seară de concerte cu invitaţi

Prima zi de spectacol cu invitaţi şi a doua de petrecere, 20 aprilie, s-a încheiat la Olteniţa cu un superb concert al Trupei Hara.

Deşi vremea a fost destul de capricioasă pentru acest anotimp, mulţi olteniţeni care au vrut să se simtă bine în aer liber nu s-au poticnit de temperatura schimbătoare.

Un ropot de ploaie a pornit în jurul orei 19,00, pentru ca mai târziu, spre ora 19,45, curcubeul care a trasat cerul să ne invite să urmărim programul serii şi să ne spună că ploaia se va opri. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Astfel, oamenii, cu mic cu mare, din diverse categorii sociale, cu o cultură muzicală diferită sau mai puţin creionată dar cu voie bună şi poftă de antren, s-au bucurat de prezenţa pe scena amplasată în centrul municipiului a unei formaţii olteniţene de muzică de divertisment, Taraful Rechinii, apoi de o partidă de muzică populară cu Dragoş Ungureanu, după care a urmat echipa formată din 3 băieţi uniţi în VMS & Tony Ray.

Rechinii din Oltenita

VMC

De la ora 22,00 muzica Trupei Hara a încărcat inimile oltenţenilor cu bucurie, în special a fanilor trupei româneşti. Băieţii au interpretat pe scena Events Management Company o parte din cele mai reprezentative melodii ale lor.

Trupa HARA

Într-adevăr ploaia nu s-a mai arătat, iar ropotele au fost numai de aplauze însoţite de strigăte de fericire pentru muzica Hara. Băieţii au fost la Olteniţa pentru prima dată în concert şi au promis că dacă vor mai fi invitaţi vor veni cu mare drag.

Laura Suzeanu, Marius Dociu