Liga 4 : Rapid Ulmeni – Vulturii Oltenita 3-4

Vulturii inving la Ulmeni si raman in cursa pentru evitarea retrogradarii

Sambata, 14 Aprilie, in ziua de dinaintea Pastilor, Vulturii Oltenita a facut deplasarea la Ulmeni pentru meciul cu Rapid, contand pentru etapa cu numarul 22 din liga 4, seria A Calarasi . Echipa noastra a inceput mai slab jocul si a fost nevoita sa scoata prima mingea din plasa portii din cauza unei erori in aparare, in chiar primele minute ale partidei. De foarte putine ori au reusit Vulturii sa treaca de jumatatea terenului in primele 30 minute , dar atunci cand au facut-o au si reusit sa marcheze, in minutul 28 prin Florin Gheorghe, un gol dat de „Bula” cu pretul unei accidentari destul de urate. -vezi video- 2-2 s-a terminat la pauza, dupa ce Grecu a adus egalarea printr-o reusita de toata frumusetea .

Grecu, omul meciului dupa ce a reusit un hattrick

A doua repriza a fost la discretia oaspetilor care au marcat doua goluri rapid prin acelasi Grecu, aflat intr-o forma de zile mari . In ultimele zece minute ale meciului, Vuturii au cedat mijlocul terenului si i-au lasat pe jucatorii primarului Uleia sa asedieze poarta aparata de Iulian Ghenea . Cu 5 minute inainte de final, Rapidul a redus din diferenta si spera la obtinerea a cel putin un punct din duelul cu una dintre contracandidatele la retrogradare . Oltenitenii nu au reusit sa profite de spatiile lasate goale in aparare de gazde , Denis Negrea fiind lipsit de concentrare  in fata portii.

3-4 dupa fluierul final al arbitrului Valeanu si 3 puncte in tolba baietilor lui Nicole Efetene care sunt favoriti la ramanerea in liga 4 datorita programului lejer pe care il au de acum si pana la finalul campionatului. Etapa viitoare, Vuturii joaca acasa cu CS Budesti, echipa pe care oltenitenii au invins-o in tur cu scorul de 6-2. Meciul va avea loc duminica, 22 aprilie, pe stadionul Navol , cu incepere de la ora 11:00 .

sursa foto : informatiadecalarasi.ro

Marius Dociu