Vulturii, victorie rasunatoare in fata celor de la Soldanu

Vulturii Oltenita – Viitorul Soldanu 5-1. Echipa lui Efete si Festa este revelatia returului de campionat !

Etapa cu numarul 21 din Liga a 4, seria A, a consemnat o noua victorie a oltenitenilor de la Vulturii care au invis pe teren propriu, scor 5-1 , o formatie care se lupta si ea pentru ramanerea de la anul in „divizia D” calaraseana, Viitorul Soldanu.

foto: blogbizonic.wordpress.com

Echipa antrenata de profesorul Eftene venea cu un moral ridicat, dupa victoriile consecutive din ultimele runde . Oaspetii au inceput insa mai bine meciul si au inscris in primele minute ale partidei. Desi in prima repriza au jucat haotic, Vulturii au reusit sa inscrie si ei, insa golul a fost anulat pe motiv de offside de tusierul Gigel Nastase , criticat dur la sfarsitul jocului de oficialii echipei gazda.

In repriza secunda am avut parte de un galop de santate aplicat oaspetilor , Vulturii reusind sa inscrie in numai 45 de minute , 5 goluri, unul mai frumos decat celalalt. Egalarea a venit dintr-o lovitura libera executata exemplar de Marin Constantin iar la numai cateva minute dupa, Grecu si-a dus echipa in avantaj printr-un gol din interiorul careului de 16 metri. Tot in urma unei faze fixe a marcat si Florin Gheorghe – Bula care a deviat mingea in plasa din 5 metri. 4-1 s-a facut in minutul 77, cand Andrei Liscan – Cece l-a lasat fara replica pe portarul oaspetilor dupa un vole’ din afara careului. Cea mai frumoasa reusita a fost a lui Grecu, cel care a facut dubla dupa un sut extraordinar de la 30 metri in viclul portii, in minutele de final ale partidei.

Alexandru Serban – Festa : "Intentionam sa ma retrag de la echipa daca nu reuseam 15 puncte in primele 5 meciuri din retur"

O victorie pe deplin meritata a oltenitenilor care acumuleaza 33 puncte in clasament, cu 2 mai putine decat Viitorul Soldanu, echipa de pe locul 5, ultimul care permite ramanerea in liga a 4a.

Etapa viitoare, Vulturii merg in „Valea lu’ Soare” pentru derbyul cu Rapid Ulmeni, meci care se disputa sambata, de la ora 11:00 . Echipa „Olteniteanul” va fi prezenta la meci !

Marius Dociu