Zilele Olteniţei au continuat sâmbătă 21 aprilie cu alte nume sonore ale muzicii româneşti de toate genurile

Sâmbătă, 21 aprilie, pe scena amplasată lângă Primăriei, au urcat alţi interpreţi ai muzicii româneşti. Nicolae Rotaru şi Adrian Măcianu au făcut iniţierea în petrecerea serii. Nicolae rotaru a cântat pentru olteniţeni cele mai frumoase melodii populare din repertoriul folcloric, iar Ansamblul „Doina Bărăganului” care i-a însoţit pe cei doi a demonstrat varietatea şi frumuseţea jocului românesc, rupt din tradiţie şi lăsat moştenire din generaţie în generaţie.

Nicolae Rotaru si Ansamblul "Doina Baraganului"

Mai târziu HardTon, o trupă care interpretează cu preponderenţă piese rock ale anilor ’80, a surprins plăcut publicul cu o pleiadă de melodii atent alese pentru acest festival.

Formatia HARDTON

Silvia Dumitrescu a continuat programul serii, aceasta declarând că a revenit pe scena muzicii uşoare româneşti după 10 de pauză, timp în care a ales jazz-ul interpretat de ea în afara ţării.

Silvia Dumitrescu

Reveria serii a fost trupa Etajul 4. Membrii micii orchestre au ridicat distracţia la cote maxime. Cei 9 membri ai formaţiei au impresionat publicul cu piese cover, live, pe ritmuri de pop, dance, reggae, funk, rock şi rock and roll marca Elvis Presley, olteniţenii cântând alături de ei.

Etajul 4

Atât seara de 21 aprilie cât şi celelalte seri din cele consacrate Zilei Municipiului Olteniţa au fost presărate cu secvenţe de karaoke still şi concursuri. Cristina Clătinici şi Sebastian Baciu au fost cei doi prezentatori din Iaşi, care au realizat pe scenă concursurile, au condus secvenţele de karaoke şi au antrenat publicul pentru momentele din program.

Laura Suzeanu