Alexandra Usurelu organizeaza la Oltenita un spectacol umanitar alaturi de actorul Dan Bordeianu

Alexandra Usurelu, tanara artista sustinuta de Andreea Marin Banica in viata muzicala, sensibilizata de povestea trista a unui copilas, organizeaza la Oltenita primul sau eveniment-spectacol caritabil “In dar pentru copii”, printr-un spectacol muzical. Printre oamenii implicati in spectacol se numara si actorul Dan Bordeianu, care va canta alaturi de aceasta cateva melodii.

Dan Bordeianu si Alexandra usurelu

“Proiectul „In dar pentru copii” porneste din dorinta de a pune un zambet pe fata celor mai pure si nevinovate fiinte: copiii.
Odata cu ziua internationala a acestora, 1 iunie, alaturi de o echipa intreaga de oameni dornici sa daruiasca, sa ajute copii mai putin norocosi, si cunoscand povestea trista a familiei Cristea, din orasul Oltenita, orasul in care eu am copilarit, am decis sa ajutam prin actele noastre artistice, cu entuziasmul si speranta ca sigur putem schimba ceva, creand un adevarat spectacol, dar si prin sponsorizari in bani, avand in vedere nevoia materiala a micutului Cristea Ciprian Emanuel, diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilateral profunda. Am cantat pana acum la multe evenimente caritabile pentru copii si am zis: De ce sa nu organizez chiar eu unul?” spune Alexandra.

In octombrie 2006, Cristea Ciprian Emanuel a fost diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilateral profunda, ceea ca inseamna o pierdere de auz foarte mare, mult prea mare ca acesta sa poate fi ajutat cu proteze auditive. Recomandarea medicilor a fost operatia de implant cochlear pe care familia a fost de acord s-o deruleze, insa povestea devine si mai trista in momentul in care tatal baietelului, dorind sa stranga bani pentru operatie, se angajeaza la o firma de transport, facand curse regulate in Italia si isi pierde viata in urma unui accident rutier, iar mama baietelului ramane singura sa-i poarte de grija lui si surioarei sale, Stefania, in varsta de numai 6 luni in momentul producerii necazului.
Din fericire, in iulie 2008, Ciprian a primit o speranta din partea Institutului de Fonoaudiologie ”Dr. Hociota” din Bucuresti pentru operatia de implant cochlear, operatie care a fost suportata de Casa de Sanatate si desfasurata cu succes. De atunci si pana in prezent, au loc internari lunare la institut pentru sedinte de logopedie. Materialele pentru logopedie, intretinerea aparatului, drumurile facute lunar de 4 ani incontinuu, costa foarte mult pentru o mama singura cu doi copii si cu datorii.

Asadar, banii stransi vor fi donati familiei Cristea. CLICK AICI PENTRU A DESCARCA DOCUMENTE

Evenimentul va avea loc incepand cu orele 15:00 la sala de evenimente “Modern” din orasul Oltenita(B-dul Republicii 41-43).

Intre orele 15-17 vor fi programe artistice ale celor mai talentati copii de gradinita, scoala generala si liceu ai orasului Oltenita, iar de la ora 17 vor concerta Alexandra Usurelu si actorul Dan Bordeianu.

Dupa ora 18 vor intra in legatura directa cu Andreea Marin Banica din studioul „Trezeste Romania”, al Realitatea TV.