Liga 4: Vulturii Olteniţa – Lumina Frumuşani 6-0

UPDATE: Pentru ca au aparut confuzii si neintelegeri, ma simt nevoit sa postez urmatorul mesaj. Respectam galeria pentru efortul pe care il face si pentru sustinerea pe care o arata fata de echipa. Dar va rugam ca duminica, la ultimul meci, sa sustineti DOAR echipa de fotbal, sa nu amestecam alte treburi la o partidade fotbal. De asemenea, rezumatele partidelor cu Victoria II Chirnogi si Partizan Crivat nu au fost postate din lipsa de timp, nu este niciun ordin de nicaieri. Va rugam sa incetati cu speculatiile si sa continuati sa sustineti acesti baieti care merita din plin.

______________________________________________-

Vulturii aveau mare nevoie de cele trei puncte din intalnirea cu Lumina Frumusani, dupa ce in ultimele doua etape, jucatorii n-au reusit decat doua egaluri, ambele 1-1, impotriva unor adversari modesti, Partizan Crivăţ si CS Curcani. Din fericire, oltenitenii au avut un meci usor, echipa din Frumuşani nu a fost capabila sa puna probleme, meciul terminandu-se cu scorul de 6-0 pentru echipa lui Nicolae Eftene. Aceasta este cea mai clara victorie din acest sezon, fiind primul meci in care echipa reuseste sa stabileasca o diferenta de 6 goluri pe teren. Cece de doua ori, Sandu, Denis, Cosmin si Bula au marcat pentru victoria care reaprinde sperantele Oltenitei pentru ramanerea in Liga a IV-a si din sezonul viitor.

Goluri multe si campanie electorala cat cuprinde, la "stadionul " Navol

Duminica viitoare asteptam mai multa lume la stadion, pentru ca este ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, impotriva celor de la Viitorul Mitreni, echipa pe care am reusit sa o invingem in tur cu scorul de 3-2. Avem in continuare sanse sa ramanem in Liga a IV-a, trebuie insa sa obtinem maxim de puncte din ultimele trei etape. Echipa merita acest lucru, pentru fotbalul de calitate pe care l-a aratat in aceasta primavara.

sursa: blogbizonic.wordpress.com