Olteniţa: Facebook are 6.500 de utilizatori înregistraţi

O sursă apropiată de firmă a anunţat că Facebook a atins pragul simbolic de 1 miliard de membri, informează site-ul maxisciences.com.

Chiar dacă Facebook n-a făcut un anunţ oficial, acest lucru n-ar trebui să întârzie dacă informaţia se confirmă. Cifrele absolut fantastice ar fi cea mai bună publicitate pentru reţeaua socială. Până atunci, o sursă apropiată de firmă a declarat pe site-ul TechCrunch că Facebook ar avea 1 miliard de membri activi în toată lumea.

Ultima dată când firma californiană a vorbit despre acest subiect fuseseră anunţaţi 750 de milioane de membri, in iunie 2011. Un membru activ este o persoană care se conectează la pagina sa de Facerbook cel puţin o dată în ultima lună.

În judeţul Călăraşi reţeaua de socializare Facebook are 21.260 de utilizatori înregistraţi, 0,51% din totalul utilizatorilor din România. Numărul olteniţenilor ce au un cont pe Facebook va atinge în curand cifra de 7.000 .

Marius Dociu

Comentarii

  1. […] ca amicul (si vecinul) meu de la Olteniteanul, Marius Dociu, a publicat un articol pe acest site pe care il consider foarte interesant pentru social media locala (nu suntem noi prea […]