Vulturii, umflati in pene ..si atat ! Oltenita – Unirea 2-4

Vulturii au disputat in weekend prima partida din play-out-ul pentru rămânerea in Liga IV, impotriva celor de la Şoimii Unirea, echipa ce a fost invinsa saptamana trecuta de Avântul Dor Mărunt, scor 2-1. Din pacate, sansele ca Oltenita sa aiba o echipa in “onoare” sunt din ce in ce mai mari, dupa infrangerea de ieri, 2-4, la capătul unui meci halucinant.

Inca de la inceputul partidei Vulturii au preluat iniţiativa si au iesit la atac, din pacate insa cei din Unirea au deschis scorul repede, in primele 10 minute. Grecu a restabilit egalitatea pe la mijlocul reprizei, dar din nefericire scorul a fost din nou modificat impotriva Olteniţei, asadar la pauza “tabela” arata 2-1 pentru Soimii Unirea. Repriza a doua a fost un adevarat coşmar pentru galeria noastra venita de la 40 km pentru a sustine Vulturii. Fara alte comentarii, noi am avut cel putin 7-8 ocazii clare din faţa portii in primele 25 de minute ale reprizei, si nu am inscris, iar ei au marcat de 2 ori din 2 ocazii. Cosmin a stabilit scorul final in minutul 90, cand deja totul era decis. Pierdem cu 4-2, iar sansele sa castigam acest play-out sunt foarte mici. Singura posibilitate este o victorie la 3 goluri diferenta in meciul cu Avântul Dor Mărunt, de duminica aceasta.

Meciul s-a disputat la Ciocăneşti, pe un stadion ce ne-a lăsat cu gura căscată. Mic, cochet, cu două tribune mici, toate locurile pe scaun, un gazon excelent si vestiare moderne, toate intr-o comună de 5-6 ori mai mica decat Olteniţa.

sursa: blogbizonic

Comentarii

  1. cicero spune:

    rezumatul de la meciul cu dor- marunt din play off ??????? cand????????