Conferinta de presa Petre Tone : „Sper sa facem mult mai mult decat am promis”

Noul edil sef al municipiului Oltenita, Tone Petre , a sustinut prima conferinta de presa, cu ocazia investirii in functia de primar

Presedintele PSD a declarat in fata jurnalistilor de la siteul Olteniteanul si televiziunea Romania Ta , ca principalele prioritati sunt crearea de noi locuri de munca, asfaltarea unor strazi din localitate si trecerea in patrimoniul primariei a stadionului si clubului Navol.

Petre Tone, primar al municipiului Oltenita

Petre Tone , primar Olteniţa : ” Avantajul meu este ca sunt realizat atat din punct de vedere material cat si uman si sunt animat sa intru in cartea de istorie a Oltenitei facand ceva , sa ramana ceva durabil in urma mea. Nu cred ca in mandatul meu veti vedea prea multe „panselute” . Voi incerca sa fac ceva care sa dureze peste ani. ” 

Si Cercel Florian a transmis cateva cuvinte oltenitenilor dupa ce a fost reales viceprimar. Acesta este la al treila mandat consecutiv.

Primarul si-a rasplatit alegatorii

Petre Tone, primarul in functie, a dorit sa-si rasplateasca cum se cuvine alegatorii. Pe data de 30 Iunie a organizat la intrarea in Oltenita, pe islazul din apropierea benzinariei Petrom, o petrecere campeneasca cu mici, bere si muzica populara. Maria Carneci a fost invitatul special al evenimentului. Vezi VideoMarius Dociu