In weekend, oltenitenii se racoresc la strandul Aqua Parc

A fost atat de mare caldura, ca s-a umplut pana si strandul. Si cu oameni, si cu apa!

Oltenitenii care au dorit ieri sa scape de caldura pentru cateva ore au prins cu greu un loc liber pe marginea strandului din localitate.

Agitatie mare a fost inca de dimineata, la strandul Aqua Parc, din bdul Marasesti nr 1. Din 16 iunie, de cand s-a deschis oficial , doar in doua zile s-a mai inregistrat un numar comparabil de clienti, dar ziua de ieri a batut recordul acestei veri, conform administratorului strandului, Ion Ionita.

„Astazi este cea mai buna zi din an. In zilele in care a plouat nu a fost nimeni, dar nici nu am inchis strandul. In general, oamenii vin la noi daca stiu ca au un loc de plaja si, daca stiu ca apa este curata, atunci sunt multumiti”, a afirmat Ionita.

Acesta a precizat ca in perioada urmatoare se asteapta la si mai multi clienti, mai ales ca elevii si studentii sunt la final cu  sesiunea, bacul si restantele.

Oltenitenii care aleg sa se racoreasca la strandul Aqua Parc sunt si ei multumiti de conditiile oferite.” Au amenajat frumos, apa e curata iar preturile sunt acceptabie” a declarat unul dintre clientii intervievati de noi.

Preturile biletelor pentru o zi sunt de 10 lei pentru adulti si de 5 lei pentru copiii de pana la 10 ani.

Marius Dociu

Comentarii

  1. Oltenitao spune:

    dar vai ce reporter dragut…pacat ca in afara de intrebarea „din ce motive?” nu stie sa iasa :)))))))))0