Perchezitii domiciliare efectuate de politisti si jandarmi la Soldanu si Curcani

UPDATE: Aproximativ 60 de efective de poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, Poliţia Municipiului Olteniţa şi Secţia Rurală Curcani, cu sprijinul jandarmilor, au descins la locuinţele suspecţilor, de unde au ridicat obiecte contondente şi au condus la sediul poliţiei pentru cercetări 18 persoane.

În seara de 15 iulie a.c., în jurul orei 17.00, între membrii ai două familii din comuna Luica a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicate ulterior şi rudele acestora din comunele Curcani şi Şoldanu. În încăierarea produsă pe stradă, suspecţii au folosit obiecte contondente şi arme albe, starea conflictuală fiind aplanată doar după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au efectuat şi focuri de avertisment, în plan vertical. În urma agresiunii, patru bărbaţi din Curcani au suferit vătămări corporale, iar un autoturism a fost avariat.

De la locuinţele persoanelor implicate în actele de tulburarea ordinii publice, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte contondente, folosite la comiterea agresiunilor şi distrugerilor.

Cele 18 persoane, cu vârste între 20 şi 48 de ani, din comunele Curcani şi Şoldanu, conduse la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa, sunt audiate în prezent de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.

Cercetările sunt efectuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, încăierare şi blocarea cu intenţie a drumului public.

 

Obiecte contondente, folosite în agresiunea produsă pe raza comunei Luica

________________________________________________________________

Poliţişti şi jandarmi din Călăraşi desfăşoară în această dimineaţă, in baza autorizatiilor emise de instanta de judecata, 17 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Şoldanu şi Curcani, judeţul Călăraşi, la mai multe persoane, suspecte de savârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe, în urma unui conflict spontan care a avut loc duminică pe raza comunei Luica, judeţul Călăraşi, precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, Ramona Tudor.

 

„Mascatii” au perchezitionat domiciliile suspectilor

La activităţi participă aproximativ 60 de efective de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi – serviciile de investigaţii criminale şi intervenţie rapidă ale Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Secţiei de Poliţie Rurală Curcani, fiind sprijiniţi de jandarmi din cadrul IJJ Călăraşi.

Vom reveni cu informatii despre rezultatele descinderilor .