Google Maps a cartografiat Oltenita

UPDATE: OLTENITA – Actiunea de cartografiere a zonei Oltenita continua.
Autoturismul companiei Google a fost surprins si in aceasta dimineata pe strazile din Oltenita. Una din explicatiile pentru interesul aratat fata de Oltenita este continua crestere a utilizatorilor serviciilor de internet din zona.

_____________________________________________________________

Miercuri, 08.08.2012, compania americana Google a cartografiat strazile din Oltenita pentru serviciul online Google Maps – Street View.

Google Maps a fost lansat la inceputul anului 2005 si reprezinta un serviciu gratuit pentru utilizatorii non-comerciali specializat in cartografierea online si permite vizualizarea de harti, imagini din satelit, calcularea rutelor si distantelor rutiere si chiar „coborarea in strada” prin intermediul Street View, fara instalarea vreunui plugin.

Google Maps permite identificarea oricarei zone in functie de latitudine si longitudine.

In prezent, serviciul Street View contine, pentru zona Oltenita, imagini de pe DN 4, Bdul 22 Decembrie cu continuare Bdul Tineretului (pana la Primaria Oltenita), Bdul Marasesti (de la semafoare spre Chirnogi) si DN 41.

Masina „Google” in Portul Oltenita

Miercuri, 08.08.2012, celebra masina de la Google a vizitat iar Oltenita. La marginea orasului, in zona Portului, operatorul a fost nevoit sa urce pe masina si sa stearga obiectivele de praf.

sursa: NMSE Ltd. Romania | oltenita-online.ro

Comentarii

  1. Stefan Nita spune:

    De unde, pozele din street view din Oltenita sunt vechi de cel putin 3 ani. :-j

  2. alex spune:

    pai au venit sa le reinoiasca ,

  3. or sa apara in 2-3 luni pozele noi si o sa avem si noi frumosul oras schimbat la fatza si pe google :p

  4. Georgeta spune:

    eu pe google maps nu pot sa vad nici o poza di Oltenita….