Mitreni – Barbat cercetat pentru act sexual cu o minora de 13 ani

Trei bărbaţi din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti, fiind suspectaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni

Poliţiştii Secţiei Rurale Curcani au reuşit, în urma cercetărilor efectuate, să identifice cinci persoane din Mitreni, suspecte de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi înşelăciune / trei dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore

În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat pe S. Cristian, de 22 ani, pe T. Bianca, de 20 ani, pe T. Ilie, de 21 ani, pe T. Mihai, de 50 ani, şi pe G. Vasile, de 19 ani, toţi din comuna Mitreni, satul Valea Roşie, judeţul Călăraşi, care, în perioada februarie – iulie a.c., au comis mai multe infracţiuni.

Aceştia sunt suspectaţi că, în luna februarie a.c., au sustras cinci copaci – lemn de foc de la Ocolul Silvic Mitreni, iar în luna mai a.c. au furat mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice dintr-un magazin din satul Valea Roşie. În luna iulie a.c., suspecţii au înşelat administratorul unei societăţi comerciale din Bucureşti prin neplata unei facturi în valoare de 5.400 lei, reprezentând materiale de construcţie livrate la domiciliu. De asemenea, S. Cristian este cercetat şi sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de act sexual cu o minoră de 13 ani din satul Valea Roşie, faptă comisă în luna martie a.c.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca ani grei de inchisoare

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore faţă de S. Cristian, T. Ilie şi G. Vasile, urmând ca azi să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.
Suspecţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

sursa: IPJ Calarasi