Politia a efectuat in aceasta dimineata perchezitii la locuinţele mai multor persoane din comuna Mitreni

UPDATE: Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi secţiilor rurale arondate au desfăşurat în această dimineaţă şapte percheziţii domiciliare, pe raza comunei Mitreni, la locuinţele mai multor persoane, suspecte de furt calificat

Şase persoane, printre care şi minori, suspectate de comiterea a 14 infracţiuni de furt din locuinţe, violare de domiciliu şi furt de cablu telefonic, au fost conduse de poliţişti şi jandarmi, pentru cercetări, la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa. Faptele au fost comise în perioada februarie – august a.c., din locuinţele şi anexele gospodăreşti ale sătenilor din Mitreni fiind sustrase telefoane, radiouri, păsări, obiecte metalice şi bani.
Cea mai recentă faptă, reţinută în sarcina acestora, a fost comisă în noaptea de 02/03 august a.c., când suspecţii au escaladat stâlpii unei reţele de telefonie fixă, de pe raza satului Mitreni, şi au tăiat şi sustras 300 m de cablu telefonic, cauzând un prejudiciu de peste 17000 lei.

De asemenea, unul dintre suspecţi, un tânăr de 16 ani, este cercetat şi sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui bătrân din satul Valea Roşie. Acesta, fiind surprins în timp ce încerca să sustragă din curte un obiect metalic, a lovit victima cu un obiect contondent pentru a-şi asigura scăparea cu bunul furat.
În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicat în vederea cercetărilor mai multe unelte folosite la tăierea cablului telefonic.

Suspecţii sunt audiaţi în prezent de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.

_____________________________________________________________

Poliţiştii din Olteniţa şi Curcani desfăşoară în această dimineaţă 7 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, suspectate de săvârşirea a peste 10 infracţiuni de furt din locuinţe, violare de domiciliu şi furt de cablu telefonic.

Vor fi puse în executare 9 mandate de aducere, suspecţii urmând să fie conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa pentru audieri.

foto: citynews.ro

IPJ Calarasi

Comentarii

 1. Ismail spune:

  :)) politia romana au ajuns sa ridice si ustensile dintr-o gospodarie:)):)):))

 2. GETA spune:

  Asteptam asemenea interventii si in comuna Chirnogi,unde au fost comise foarte multe furturi din locuinte,ramase cu autori necunoscuti.Rugam politia sa-si faca datoria.

 3. gigio spune:

  in legatura cu articolul acesta baiatul are 17 iar fata cu actul sexual are 14 nu cred k ar fii treaba site.ului olteniteanul sa posteze anunturi din valea rosie sa-si vada de mafiotii lor.

 4. valea rosie spune:

  romeo si istriteanu care se plimba cu ligeanu ji-i aresteaza pe toti ji pe tigani ji mafioti.

 5. mc spune:

  Prind unul si se mai nasc alti 10 , c-am asa e pe aici .