Umanitar: Delia-Maria are nevoie de tine! Răspunde-i cu sufletul tău!

Dumitru Delia-Maria are nevoie de ajutorul tău. Mâna întinsă Deliei va fi un pas către lumină. Tu vei primi binecuvântarea lui Dumnezeu iar ea va scăpa de un viitor cumplit: prăbuşirea coloanei şi imediat paralizia. Delia-Maria se află în evidenţa Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie” Bucureşti, cu diagnosticul „cifoză toracală 70 grade Cobb”. În acest moment, potrivit adreselor spitalului, acesta posedă resturi de implante pe grupe de intervenţii şi nu poate asigura desfăşurarea în bune condiţii a unei intervenţii chirurgicale pentru corectarea scoliozei. Pentru ca intervenţia să fie lipsită de riscuri privind imposibilitatea fixării sau deteriorării montajului, este nevoie ca pacientul să suporte plata implantelor care se cifrează la un cost ce se va fixa postoperator, conform ofertei şi evaluării postoperatorii. Necesarul se ridică la 24 de şuruburi pediculare, 2 tije longitudinale, 2 cross-linkuri.

Comisia pentru Protecţia Copilului Călăraşi a hotărât încadrarea fetei care nu a împlinit 18 ani, în gradul de handicap III mediu.

Oferta pentru implantul tinerei adolescente variază între 4000 şi 10.000 de euro. În plus, se ştie că familia sa are nevoie de bani şi pentru alte cheltuieli în spital şi apoi cu recuperarea fetei. Operaţia nu se va mai putea face după ce fata va împlini 18 ani, după cum au declarat medicii, adică după 8 ianuarie 2013.

Fiecare ocean s-a format din mai multe picături de ploaie. Aşadar, orice sumă de bani pe care o veţi dărui este importantă. Ştim că este foarte greu în această perioadă de criză financiară, însă criza umană nu trebuie să existe. Haideţi să investim în zâmbetul unei tinere câte o picătură şi cu siguranţă toate eforturile noastre vor fi văzute şi răsplătite de Iubirea lui Dumnezeu!

 

Cei care doresc să o ajute pe Delia Maria pot face donaţii astfel:

pentru EURO: RO68RZBR0000060014653347

pentru lei: RO74RZBR0000060009852321

Telefon: 0732 367 757 Dumitru Lucian

DESCARCA documentele medicale

Comentarii

 1. Maria spune:

  Imi pare rau sa spun dar e un pic de dezinformare in stirea aceasta, operatia este gratis pana la varsta de 18 ani!
  Multa sanatate Delia si o recuperare cat mai rapida!

 2. VICKI spune:

  ACEASTA ADOLESCENTA ARE NEVOIE DE NOI TOT!I EU SI ALTE PERSOANE IAM INTINS O MANA DE AJUTO ,FACETI SI VOI DACA SIMTITI ACELASI LUCRU ,SUNT SIGURA CA DUMNEZEU NE VA RASPLATI CU DRAGOSTE SI LINISTE SUFLETEASCA AJUTAND PERSOANE CARE ANTRADEVAR AU NEVOIE! PENTRU CREDEREA ACESTUI CAZ URGENT DACA ESTE REAL SAU FALS VERIFICATI DOCUMENTELE MEDICALE EU SI PRIETENI MEI CARE AM AJUTATO AM CREZUT PT CA NEA CONVINS. MULTRUMIM!

 3. VICKI spune:

  pentru EURO: RO74RZBR0000060014653347

  pentru lei: RO74RZBR0000060009852321

  Telefon: 0732 367 757 Dumitru Lenuţa

  DESCARCA documentele medicale

 4. Delia Maria spune:

  Multumesc din suflet Maria pentru comenatariu dar la ora actuala in Romania sistemul nostru medical se pare ca e cu susul in jos. Eu sunt programata de operatie la spitalul „Maria curie” la domnul profesor Burnei Gheorghe. A fost singurul medic care ma tinut sub observatie de la varsta de 10 ani si am dobandit o incredere si o speranta uluitoare k ma va putea face bine. Unica problema este ca spitalul nu dispune de implanturile de care am nevoie si sunt nevoita sa mi le cumpar cu ajutorul oamenilor cu suflet. iti doresc multa sanatate!

 5. Delia Maria spune:

  Mii de multumiri Vicki tie si celor care mi ati intins mana.Si sunt sigura ca veti primi binecuvantarea lui dumnezeu! M
  ulta sanatate!

 6. LEO spune:

  Delia iti urez mult noroc si sanatate multa>:D:D<te pup dulce si sa ai grija sa te faci bn:*

 7. Claudia spune:

  Delia,o sa te faci bine! toti te sustinem sh suntem alaturi de tine. o sa -ti ajute D-zeu sa te faci bine! te iubesc sora mea.

 8. VICKI spune:

  MA SCUZATI A FOST O EROARE PT CONTUL IN EURO CEL CORECT ESTE. RO68 RZBR 0000 0600 1465 3347 SI COD,SWIFT RZBRROBU. MULFUMIM DIN SUFLET !

 9. elena spune:

  Biserica ortodoxa din oltenita ajuta pe cineva? vad ca in vremurile astea de criza e singura din oras care se modernizeaza ! asta de citiva ani buni !

 10. Catre Maria spune:

  Draga mea,Maria. Iti zic sincer ca daca nu eram de mic pe-acolo nu iti zceam sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza ,da eu nu pot ierta grosolania spusa de tine,.plus ca acolo nu merge asa,daca nu dai spaga la asistente, doctori..nu merge pur si simplu.

 11. AnnaMAria spune:

  Delia,Multa sanatate si sper ca Dumnezeu sa aiba grija de tine sa te faci cat mai sanatoasa.Sa stii ca sunt alaturi de tine:(.

 12. VICKI spune:

  MA SCUZATI DOAMNA MARIA, UNDE LOCUITI DUMNEAVOASTRA ? DACA LUCUITI IN STRAINATATE ASTA ANSEAMNA CA SUNTETI DUMNEAVOASTRA IN LIPSA DE CUNOSTINTA CUM FUCTIONEAZA IN ROMANIA ,CRED CA STITI CA FARA SPAGA NU SE UITA NIMENI LA TINE, SI MAI MULT DECAT ATAT ACUM ATI CER EI DIRECT SUMA CARE O STABILESC, SI DACA AI BINI TE SALVEZI DACA NU STAI ACASA SI SUFERI.STIM DESTUL DE BINE CA DACA PRIVIM DIN PUCT DE VEDERE TEORETIC SI LEGAL AVETI DEOSEBITA DREPTATE DAR IN PRACTICA NU ESTE ASA CU TOATE CA NE PARE NESPUS DE RAU CA NU FUCTIONEAZA CA AN STAINATATE ,ACOLO CHEAR ESTE ASA, ESTE GRATIS DACA ANDEPLINESTI CONDITIILE STATULUI! VA SALUT SI VA DORESC NUMAI BINE~

 13. andreea:d spune:

  sper sa fii bine Delia:|

 14. elena spune:

  D-na Vicki , vai de mine !! Da-ți sfaturi , dar nu știți să scrieți !

 15. VICKI spune:

  D-NA ELENA NU VREAU SA VA JIGNESC PT CA NU NE CUNOASTEM, MAI INTAI DE TOATE EU NU AM DAT SFATURI NIMANUI, ACEASTA DOMNISOARA PE NUME DELIA MARIA ESTE NEPOTICA MEA ASA CA SUNT IN CAUZA DE CUNOSTINTA MAI MULT CA DUMNEAVOSTRA .NU VA DORESC SA FITI IN ACEIASI SITUATIE CA SA VEDETI CUM STAU LUCRURILE .MAI MULT DECAT ATAT SUNT ROMANCA DAR DE FOARTE MULTI ANI LOCUIESC IN STRAINATATE SI CHEAR STIU CE SCRIU , AICI TE OPEREAZA GRATIS DACA ANDEPLINESTI LEGAL CONDITIA CU UN CONTRACT DE MUNCA DACA ESTI STRAIN,. DAR DACA ESTI DE ORIGINE NU AI NEVOIE DE NIMIC. MEDICINA AICI NU ESTE PLATITA IN SPAGA PT O RETETA SAU SAU UN CONTOL MEDICAL SA NU MAI VORBIM DE O OPERATIE IN CAZUL LUI DELIA MARIA. ORICUM MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR PERSOANELOR CARE AU ANTINS O MANA DE AJUTOR PT ACEASTA OPERATIE. DUMNEZEU SA LE DEA SANATATE SI FERICIRE.

 16. Delia …esti o colega si o prietena foarte draga mie si imi doresc sa decurga si sa se termine cu bine operatia. Esti frumoasa , desteapta, ambitioasa si foarte sufletista . Pentru ca te cunosc…sunt sigura ca vei trece cu bine peste toate obstacolele care le vei avea in viata ….cum ai trecut si pana acum. Imi doresc ca recuperarea sa fie cat mai rapida pentru a fii din nou colege de banca ….sa radem si sa ne simtitm bine in lumea noastra. Te pup si sa stii ca Dumnezeu are grija de tine pentru ca ai un suflet bun :*