Consilierii au aprobat formarea Clubului Sportiv Municipal Olteniţa * VIDEO

În şedinţa Consiliului Local de luna trecută s-a aprobat o hotărâre ce decretează înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Olteniţa. Clubul, personaă juridică de drept public, va activa în subordinea Consiliului Local.


Potrivit Hotărârii, finanţarea cheltuielilor curente şi de capital ale Clubului Sportiv Municipal se asigură din venituri proprii, din alocaţii de la bugetul local şi din alte surse prevăzute de lege. Posturile structurii organizatorice se înfiinţează prin reducerea unui număr de 5 posturi vacante din cadrul Serviciului Public de Gospodărire şi Lucrări Edilitare, iar încadrarea personalului CSM se va face conform legislaţiei în vigoare.
Subvenţiile de la bugetul local se vor acorda după ce Clubul Sportiv Municipal va dovedi înscrierea în Registrul Sportiv prin prezentarea numărului de identificare şi Certificatului de Identitate Sportivă.
Până la ocuparea prin concurs a funcţiei de director al Clubului Sportiv Municipal Olteniţa, primarul va numi prin dispoziţie un director interimar.
Regulamentul de organizare şi funcţionare al Clubului cuprinde forma juridică cu denumire şi sediu, scopul şi obiectul de activitate-structura organizatorică, patrimoniul-finanţare-bugetul de venituri şi cheltuieli, organele de conducere administrare coordonare şi control şi dispoziţii finale cu drepturi exclusive şi legea aplicabilă.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. GABYY spune:

  E BINE SA AUZIM ACEST LUCRU
  Eu unul cred ca domnul consilier sa facut de ras !
  SI asociatia sportiva CSM Oltenita se va dezvolta incetul cu incetul spre bucuria suporterilor si tinerilor din oras
  eu sunt de parere ca acest club sportiva nu aduce decat bine in viata cetatenilor cu ocazia aceasta (a fotbalului)
  nu o sa mai fie de exemplu atat de multi copii obezi ,nu spun ca no sa mai fie in totalitate dar mici schimbari se vor observa findca sa fim seriosi la ora actuala romania si orasul oltenita eu unul cred ca are u procent destul de mare in acest sens !!!!

 2. DragSef spune:

  Cred k acest domn Gheorghe este trimisul lui Eftene sa le bage bete-n roate celor de la CSM OLTENITA =)))))))))

 3. S Petrisor spune:

  si ce sporturi se vor practica ( pe langa fotbal)

 4. mariano197761 spune:

  ….De fotbal ne arde noua sau de salvarea spitalului Oltenitza si de multe alte neajunsuri, locuri de munca pentru oameni,?!….Vine maine-poimaine iarna, oltenitenii au nevoie de foc si de gura, nu de club sportiv…..Asta mai lipsea ca in rest, populatia acestui oras are tot ce ii trebuie, si ii mai lipsea doar „OLTENITZA ARENA”….Boii ara, si caii mananca, fondurile primariei….

 5. Alex spune:

  lasa ca e loc si de spital , asa mai vedem si noi un meci alea alea , unde sa ne ducem mai ne relaxam si noi duminica

 6. vio spune:

  domnilor avem atatea cladiri goale care se pot face explfab.tricotaje,tamplarie,fab.hartie igienica ,mase plastice,fab.de conserve,fab. incaltaminte,;daca nu sunt fonduri aduceti investitori creati cumva locuri de munca ca orasul este mort nu vedeti ca tineretul dispare ,si rata mortalitati este mare ,vatii pus problema oare catii mor in un an de zile?lume este foarte saraca ,nu vedeti ca toate se scumpesc expl.carne,leg.fructe,curent,gaze,benzina,etc.faceti un studiu cati navetisti sunt dimineata de la ora 04.00 care fac naveta la bucuresti maxim 150 de pers. terenurile din balta le-au loat arabii in toti ani nu au avut mai mult de zece angajati nu au facut nimic cu canalele de irigat ba din contra lea astupat,pana si drumurile care duc la dichiul de la dunare,ore noi in tara lor puteam face asta?

 7. GHEORGHE spune:

  DOM. PRIMAR TONE PETRE EU STIU FOARTE BINE CA DV. ATI INFIINTAT ACEST CSM PT. AVA SATISFACE O PLACERE PERSONALA SI PT. A CREA CITEVA POSTURI IN CADRUL CSM PT. OAMENI DV. CARE VAU FOST ALATURI DE CIND SINTETI IN POLITICA . DAR CU PARERE DE RAU VA SPUN CA ATI GRESIT FOARTE MULT SI CA TIMPUL IMI VA DA DREPTATE . CONSILIER LOCAL CONSTANTIN GHE.

 8. Sorin Anghel spune:

  In orice oras civilizat este nevoie de un club sportiv, unde tinerii sa poata face sport. A face sport inseamna a creste sanatos, astfel incat sa te duca mintea ca nu trebuie sa-l votezi pe consilierul Gheorghe – Contra.
  CSM Oltenita este pentru olteniteni!

 9. Tudor spune:

  Dar de o fabrica care s-o tai la fier vechi, ce zici dle Gheorghe ? Daca sportul nu te intereseaza, atunci aplica tu o lege in care sa zburde investitorii in jurul orasului, dar acei investitori care sa gaseasca o teava la locul ei. In rest, esti varza!!!!

 10. brasoveanu veronica spune:

  va multumesc mult pentru idee…merita si copiii nostrii ceva mai mult decat un „clubul elevilor” cu cateva cercuri de acum >20 de ani,sa speram ca totul se va face in cel mai scurt timp posibil si ca se vor gasi antrenori pentru cat mai multe sporturi

 11. remo spune:

  O idee foarte buna infiintarea Clubului Sportiv Municipal Olteniţa, iar pentru functia de director stim cu totii cine ar fi cel mai potrivit …de fapt cea mai potrivita

 12. Mihai spune:

  Inainte de toate…domnii care posteaza comentarii :Gabyy,Vio,Gheorghe…v-ar prinde bine sa mai treceti pe la scoala,poate asa invatati sa scrieti corect.Daca despre primii doi nominalizati nu stiu cine sunt sau cu ce se ocupa, Gheorghe consilierul care voteaza pentru mine…pentru noi toti in sedinte, are nevoie serioasa de cateva cursuri intensive de clasa I.De fapt uitandu-ma putin prin sala de sedinte ma apuca rasul ce fetze sunt acolo.