Competitie de fotbal-tenis la Oltenita cu jucatori profesionisti

Sambata, 29 septembrie, baza de agrement Aqua Parc a fost gazda unui turneu de fotbal-tenis la care au luat parte echipe din Cluj, Sibiu, Constanta, Bucuresti si Oltenita.

Campioni mondiali pe sinteticul de la Aqua Parc

Pe durata a mai bine de sase ore s-au desfasurat partide contant pentru faza grupelor, apoi au urmat fazele superioare unde cei mai buni s-au dovedit a fi baietii din Cluj si Sibiu, echipa mixta la care a evoluat si Florin Purice, fostul compion mondial la fotbal-tenis la editia de acum doi ani a campionatelor mondiale de la Istanbul. De altfel, Romania a mai obtinut in Turcia inca o medalie de aur, la simplu, prin Georgel Bobis si o medalie de argint la triplu.


In interviul pe care l-a acordat pentru Olteniteanul.ro, Florin Purice afirma ca din acest sport nu se castiga bani si ca el este practicat doar din placere. – vezi video –

Evenimentul de sambata a fost organizat de Doru Petcu, un pasionat al acestei discipline sportive. Olteniteanul ne-a declarat ca joaca fotbal tenis de peste 25 de ani .

Sponsorii turneului au fost Bronic Guard si Aqua Parc.

Marius Dociu

Comentarii

  1. […] Click aici pentru articolul complet! This entry was posted in Special by sorin. Bookmark the permalink. […]

  2. brancoveanu spune:

    bravo rafa,artistu’ si miki. pacat ca nu a venit tibi cu echipa ca matura cu purice pe jos.cred ca si dulceata ii ardea .data viitoare