Elena si Valerica, disparute fara urma

POLIŢIŞTII SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR PENTRU IDENTIFICAREA A DOUĂ PERSOANE CU IDENTITATE NECUNOSCUTĂ

Persoana din imagine afirma ca se numeste „Valerica”

Semnalmente: 1,60 m înălţime, 50-55 ani, constituţie astenică, faţa ovală, păr drept, tuns scurt grizonat, ochi căprui, fruntea lată, gura mijlocie, nas mare, bărbia mică.
Afirmă că se numeşte „Valerica”.

Femeia a fost găsită pe raza comunei Chirnogi, judeţul Călăraşi, la data de 24.03.2009 şi a fost internată la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Olteniţa, unde se află în prezent.

* * * * * *

Semnalmente: sexul femeiesc, vârsta cca. 50 ani, ten deschis, înălţimea 1,50-1,52 m, greutate 46 kg, constituţie astenică, faţă mică ovală, fruntea mică, păr negru tuns foarte scurt, ochii albaştrii, urechi medii, gură mare, buze mari, bărbie mică, mâini şi picioare mici.

Semne particulare: lipsă incisivi superiori şi incisiv inferior stâng; cicatrice postcombustională (arsură) pe coapsa dreaptă cu dimensiunea de 17 cm; cicatrice postoperatorie zona pubo-subombilicală în lungime de 12 cm.

 

Persoana a fost găsită în cursul lunii aprilie 2007, pe Bulevardul Tineretului, din Municipiul Olteniţa, căzută cu faţa în jos. A fost dusă cu ambulanţa la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Olteniţa. La internare a afirmat că se numeşte Preda Elena şi este din Frunzăneşti. A fost diagnosticată cu ,,întârziere mentală severă’’.

Din discuţiile purtate, a reieşit faptul că îi sunt cunoscute localităţile Afumaţi, Frunzăneşti, Călăraşi, Bucureşti, Urziceni, Brăneşti sau Bălăneşti.

 

Cei care pot furniza orice informaţii care pot conduce la identificarea acestora, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

IPJ Calarasi

Comentarii

  1. Dr. Main C spune:

    pe astia nu ii mai cautam!

  2. bogdaNNel spune:

    dc?