Liga a V-a: CSM Oltenita – Unirea Spantov 3-1

Noua echipa a orasului a disputat prima partida pe teren propriu contra celor de la Unirea Spantov, in fata unui public destul de numeros, incurajat de vremea frumoasa de afara. Oltenitenii s-au impus cu 3-1, fara prea mari probleme, la capatul unui meci dominat copios. Golurile au fost marcate de noile achizitii Porumbel si Udrişte, dar si de Cosmin, jucator ce a evoluat si in sezonul trecut la Olteniţa pentru Vulturii.

Fane Porumbel a marcat cel mai frumos gol al partidei

S-a vazut faptul ca echipa este la inceput, sunt multi jucatori noi si relatiile de joc inca nu s-au legat, dar de data aceasta avem un lot mai experimentat, care va face diferenta in acest sezon de Liga a V-a. Obiectivul echipei este constructia unei echipe puternice care sa promoveze anul viitor in Liga a IV-a, si, de ce nu, in Liga a III-a peste doi ani. In aceasta vara s-au realizat achizitii importante, printre care Alexandru Lican (Steaua Radovanu), Stefan Porumbel, Catana Daniel (Venus Independenta), Alex Udriste, Ruse Teodor, Dicu Flavius (Viitorul Mitreni), Mica Alexandru (CS Contesti) si Iulian Carlig (Victoria Chirnogi).

Dupa primele cinci etape, CSM Oltenita a adunat 15 puncte si este liderul Seriei A din Liga a 5-a. Etapa urmatoare CSM Oltenita va juca in deplasare cu Rapid Razvani. Meciul se va disputa duminca, 07 octombrie.

Facem apel la toti oltenitenii ca peste doua saptamani sa fie prezenti la stadion pentru a sustine echipa locala.

sursa: blog bizonic