Locul 3 pentru Olteniţa la turneul de fotbal „Marian Catană” desfăşurat la Călăraşi

Vulturii Olteniţa, echipa de fotbal a şcolii Spiru Haret şi antrenată de profesorul Eftene Nicole, a obţinut locul 3 la ediţia a II-a a Memorialului „Marian Catană”,  desfăşurat la Călăraşi .

Concursul de fotbal, dedicat fotbalului juvenil, s-a desfăşurat pe două terenuri, cel Municipal şi mini-terenul de fotbal „David Arena” amplasat în incinta pensiunii Casa din Vis, la Baicu. Competiţia a fost una de mare anvergură, iar pentru prima dată de la desfăşurarea acestui Memorial la Călăraşi, AS Atletic Junior, a câştigat trofeul pus în joc de organizatori la categoria de vârstă 2002-2003. Turneul a fost repartizat pe două categorii de vârstă şi au participat mai multe formaţii din ţară printre care şi Pressing Brăila echipă care a câştigat locul I la cat. 2000-2001. Pe locul doi s-a clasat echipa din Călăraşi în timp ce locul 3 a revenit olteniţenilor.

Copiii au primit cupe şi diplome din partea organizatorilor.

Marius Dociu

Comentarii

  1. bravo nowa………..

  2. cristi71 spune:

    toata lumea lauda pe baieti..nimic de zis, o merita. nimeni nu zice nimic insa de Dl. prof. Eftene. multi dintre noi stim cum a fost inlaturat de la echipa orasului..cu parere de rau pt cei care sunt actualmente la conducerea CSM, tin sa precizez ca prof Eftene era mult mai competent. iubitorii fotbalului din oras ai datoreaza totul ..de la aprinderea scanteii pina la meciurile echipei Vulturii de anul trecut! nu stiu de ce dar culoarea conducerii actuale a echipei CSM (cam intunecata ) mie nu mi inspira deloc incredere..se poate totusi sa fiu eu subiectiv..sau nu? ………….. un fost membru al galeriei VULTURII OLTENITA!