Mister Boboc 2012 ”Nicolae Bălcescu” – un spectacol complex

Spectacolul concurs Mister Boboc 2012 “Nicolae Bălcescu” s-a ridicat la înălţime nu doar prin programul alcătuit, dar mai ales prin scenele vesele îmbinate cu altele de feeling cu care a fost marcat finalul spectacolului. Realizat de elevii clasei a XII-a C a adunat pe scena Sălii Mari a Primăriei Olteniţa 7 tineri ai clasei a IX-a cu dorinţa de a câştiga titlul de “Mister” al liceului.

Damian Alexandru, câştigătorul titlului de Mister Boboc 2012

Probele puse în concurs au fost depăşite cu bine de tinerii adolescenţi care au aspirat la un loc cât mai bun. Au fost probe de prezentare, îndemânare, proba artistică, de cultură generală, de perspicacitate, expresivitate cu spaniolii, proba surpriză karaoke. Unii s-au remarcat la proba artistică, alţii la proba de îndemânare sau proba de cultură generală. Juriul alcătuit din profesori, elevi şi reprezentanţi ai USL au ales la final. Astfel, Damian Alexandru este câştigătorul titlului de Mister Boboc 2012. Locul 2 a revenit elevului Pătraşcu Denis, iar pe locul 3 s-a aflat Tudor Victor. Pe locurile 4, 5, 6, 7 s-au situat următorii: Chirică Gabriel, Lungu Cosmin, Cristea Cătălin, Ursu Alin.

Firma de cosmetice ”Avon” a oferit o parte din premii celor care au participat la tombolă, iar sponsorii au venit cu premii în bani sau obiecte pentru câştigători. Bijuteria ”Gili” a oferit câte un ceas tuturor participanţilor, iar premiile pentru cei trei aleşi de juriu pe podium au fost: o tabletă pentru câștigătorul locului I şi câte un mp4 pentru câștigătorii de pe locurile II şi III.

Profesorul organizator, Adina Voicu, declară pentru jurnaliștii olteniteanul.ro că este mulţumită de cum s-au prezentat elevii săi, ţinând cont de faptul că organizarea s-a făcut din scurt. “Colegii mei au spus că a fost un spectacol reuşit, iar secvenţa de expresivitate cu voluntarul spaniol, care a pregătit dansul a fost una originală, foarte reușită de altfel şi unde toţi s-au relaxat şi simţit extraordinar. Spectacolul a fost unul din cele mai lungi spectacole din istoria acestui concurs, cu peste 3 ore de program.” declară profesoara de limba engleză a Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu”, Adina Voicu, cea care a organizat întreg programul prezentat. Profesoara a fost alături de elevii săi, asistându-i atât în pauze cu pregătire şi încurajare, cât şi în timpul prestaţiei lor pe scena sălii.

Elevii clasei organizatoare au oferit o surpriză dirigintei lor, profesoarei Adina Voicu, mulţumindu-i pentru tot ceea ce face pentru ei, dar şi pentru implicarea sa în acţiunile pe care tinerii le desfășoară. Aprecierea a fost reciprocă, profesoara îndrumătoare oferindu-le la rândul său câteva clipe emoţionante elevilor clasei clasei pe care o coordonează.

Merite deosebite în organizarea acestui eveniment revin şi directoarei Liceului “Nicolae Bălcescu”, prof. Cristina Drăgan, cea care este mereu alături de elevi şi profesori, susţine acţiunile liceului cu tot sufletul şi resursele didactice sau materiale de care dispune.

Invitați speciali ai spectacolului au fost Mihaela Decu și Andrei Marinescu, doi tineri oltenițeni dansatori și elevi ai unui Club Sportiv de Societate din București. O contribuție semnificativă și extrem de educativă la acest eveniment a avut-o echipa de tineri voluntari, oaspeți din Rusia și Spania sosiți la Oltenița prin Organizația dunare.edu.

 

Sponsorii evenimentului au fost:  Nutricom , Agro Chirnogi , Geo Libanezi , Marin Catalin , Piraeus Bank , Stephano Motors , Bijuteria Gili , Smart Office , Alin Moxu , Barul ”Il Padrino” , Orange , Raluca Surdu si Iulian Dumitrescu (candidatii USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie) , Reprezentantii Avon Company. Alte mulţumiri au revenit Primariei Municipiului Oltenita.

Descarca GALERIE FOTO (click aici)

Laura Suzeanu

 

Comentarii

 1. Solle spune:

  O seara pe cinste:X

 2. Felicitari Alex!!!

 3. Eu spune:

  nu a fost nimic interesat la acest mister,probe putine,v’ati incurcat foarte mult la dansuri,iar valsul a fost identic cu cel de anu’ trecut de la miss…aveam mai multe asteptari de la voi..

 4. Stefania Felicia spune:

  Cand o sa muncesti tu, si o sa treci tu prin ce am trecut noi, cand vei simnti tu pe pielea ta ce inseamna sa organizezi un spectacol, atunci sa vorbesti. Da poate ca ne-am incurcat la dansuri , pentru ca sti, acolo pe scena sunt si emotii , si pentru ca noi nu suntem niste dansatori profesionisti. Cat despre vals, nu sti ce vorbesti … sunt sigura ca ai retinut fiecare miscare a dansului de anul trecut. Spectacolul a fost resuit din punctul meu de vedere, au fost si parti rele si parti bune, dar a iesit bine intr-un final. . Nu stie nimeni cata suflet am pus, si nu stie nimeni ce am simntit noi , si cat de puternici si unitit am devenit .

 5. Maria Mocanu spune:

  Felicitari participantilor pentru curaj!! Din pacate nu putem sa multumim pe toata lumea..am dat tot ce am putut:)…Pentru noi va ramane categoric cel mai frumos MISTER!!!!

 6. Popescu M. spune:

  Probe putine? Amuzant!
  Ne-am incurcat la dansuri? Da, ne-am incurcat la dansuri, dar nu suntem dansatori profesionisti, in ceea ce priveste „foarte mult” consider ca exagerezi!
  Valsul? Asteptam si noi filmarea cu cel de anul trecut.
  Aveai mai multe asteptari de la noi? Ne pare rau ca te-am dezamagit!:))
  Ne bucuram ca ti-a placut!;)
  Multumim tuturor persoanelor care ne-au ajutat cu acest spectacol si celor care au venit sa ne vada si nu se simt dezamagiti de prestatia noastra!

 7. Crenguta spune:

  Déci tin va anunt ça am scris un comentariu foarte draguts mai devreme,doar k nu se posteaza. Suntem prea educati sa ne coboram la un asemenea nivel …stim k invidia este in floare, pacat ça eu am auzit numai lucruri dragute despe spectacol plus ça cei de la sahia au ramas placut impresionati !! La fel si profesorii ,carora le.am patruns in inima cu toata activitatea si bucuria noastra. e foarte greu sa organizezi un asemenea eveniment , insa noi multimim din suflet dirigintei noastre Adina Voicu ,care a stiut sa ne faca sa fim uniti,sa fim o adevarata familie si sa ne protejam de rautati de genu asta care ar putea sa ne doboare si tin sa precizez ça céea ce nu ne omoara ne face mai puternici .

 8. Sab spune:

  LIKEEEEE!

 9. teach spune:

  Sa nu uitam ca prezentatorii, Marius Dumitrache si Claudiu Speriatu, au fost la inaltime. Multumim mult, baieti!

 10. laura spune:

  Este urosr sa criticam.Am trecut si eu prin postura de prezentator al unui spectacol de miss in clasa a 12-a acum multi ani si este foarte dificil.Emotii cu carul si parca vorbele ,desi repetate de multe ori ,pier din mintea ta in momentul in care vezi atata lume in sala.Pe vremea mea acest spectacol se desfasura in incinta salii al S.N.O.
  Multe felicitari celor care au curaj sa participe la acest spectacol desi sunt constienti ca vor fi si critici la adresa lor.Haideti sa numai fim asa rautaciosi !

 11. gabi spune:

  Multe fericitari organizatorilor!!!!E o munca titanica in realizarea unui astfel de spectacol.Am trecut si eu prin asa ceva acum 3 ani cand am fost deasemenea organizatori la Miss Boboc si sunt sigura ca ati facut tot ce se putea ca acest spectacol sa va iasa cat mai bine.Numai cine nu trece prin asa ceva poate sa judece pe altii.Cat despre dansuri,daca vreti dansuri profesiioniste duceti-va frate la concursuri de dans profesionist.E normal sa te incurci mai ales cand ai atatea emotii si griji ca totul sa fie ok si sa iasa bine.Asa cum spune si laura pe vremea aceea spectacolele astea se organizau la club S.N.O si erau niste emotii teribile cand te uitai si vedeai ca e sala plina de atatia oameni.Oricum felicitari organizatorilor si multa bafta in continuare!

 12. cristi spune:

  Eu zic ca nu trebuia sa castige asta … erau altii mai frumosi si mai buni ca ei