Olteniţa – La volanul unui autoturism, la vârsta de 15 ani

În ziua de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa, au oprit pentru control, pe strada Viilor, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia Pik-up, condus de B. Viorel , de 15 ani, din aceeaşi localitate, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

foto: presaonline.ro

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

Olteniţa – La volanul autovehiculului, având permisul reţinut  de 2 ani

În ziua de 16 octombrie a.c., în jurul orei 10.54, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa, desfăşurând serviciul de verificare şi control al traficului rutier, au oprit pe raza Municipiului Olteniţa, pe Bulevardul 22 Decembrie, autoutilitara marca Dacia 1307, ocazie cu care au constatat că B. Ion, de  48 ani, din Municipiul Bucureşti, conducătorul autoutilitarei, figurează în evidenţe având permisul reţinut din anul 2010.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Republicată, urmând a se propune soluţie prin parchet.

IPJ Calarasi

Comentarii

  1. giò spune:

    ohh da !si stai k s-au gasit spagarii de la circulatie sa respecte legea.probabil nu au cotizat suficient persoanele in cauza.pe vremuri,se multumeau domnii de la rutiera cu 200euro sa inchida ochii.acum ca-i criza au mai scazut preturile probabil..

  2. Nick spune:

    Ce **** mea cauta ala la 15 ani la volanu masinii asa-i trebui inconstientii dreacu ce a facut daca a fost jmecher 5 minute l-a prins politia si ia facut dosar asa ca nu o-sa mai conduca toata viata lui!!!

  3. Andrix spune:

    Unde se crede asta in Amerik j aklo la 16 ani iti da krnetul. Ai dreptate Nick s.au gasit spagarii d l rutiera sa respecte legea. Dar e bn k l.a prins k cn jtie p cn omora. Nenorocitul inchisoarea scrie p el!!!!!!