Un necunoscut a incendiat o casă în Olteniţa. Locuinţa, la un pas de a fi transformată în cenuşă

O locuinţă din  Olteniţa a fost cât pe ce să se transforme în cenusă, dacă proprietarul nu ar fi observat la timp focul şi ar fi alertat pompierii. Bărbatul a intrat în panică atunci când a văzut acoperişul casei în flăcări şi le-a spus salvatorilor că cineva a încercat să-i dea foc la casă.

foto: ISU

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a intervenit pe raza localităţii, pe strada Cuza Vodă, pentru lichidarea unui incendiu care cuprinsese acoperişul unei locuinţe, lichidându-l în aproximativ o oră şi 25 de minute.

 
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei persoane neidentificate, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

 

În data de 29.09.2012, ora 21.19, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate privată, aparţinând lui Iancu C..

 

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără, cu jar şi fum dens la nivelul acoperişului şi podului casei pe o suprafaţă de circa 5 metri pătraţi. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei persoane neidentificate, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera incendiul. Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (Iveco Magirus), acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 25 de minute.

 

În urma incendiului au ars 5 metri pătraţi din suprafaţa acoperişului şi podului casei, materiale textile, elemente de mobilier şi un frigider, înregistrându-se pagube materiale în valoare de circa 3.500 de lei, valoarea bunurilor salvate de către echipajul de stingere fiind estimată la suma de aproximativ 300.000 de lei

ISU Calarasi

Comentarii

  1. OCTAVIAN spune:

    nenorociti oameni