VIDEO * Oltenita: Batrana lovita pe trecerea de pietoni de un autovehicul

Astazi, in jurul orei 13:00, o batrana ce traversa regulamentar strada, a fost lovita in plin de un autoturism marca Tico. Martorii oculari au declarat ca femeia era pe trecerea de pietoni cand masina a acrosat-o. Aceeasi martori ne-au declarat ca autovehiculul a avut viteza, acesta fiind motivul pentru care soferul nu a mai reusit sa franeze la timp si sa evite accidentul. Cel ce a sunat la 112 a fost chiar primarul Petre Tone, acesta aflandu-se in zona cand s-a petrecut nefericitul eveniment. Nu detinem inca informatii despre starea de sanatate a femeii. Vom reveni cu amanunte !

Iatan Marian

Comentarii

 1. bogdan spune:

  sa traiasca nea petre tone vecinu meu a sunat la 112. bravo. da cine e soferul e din oras, din zona?!

 2. mariano197761 spune:

  …SOFERUL CU SIGURANTZA ERA UN TANTALAU, FARA SCRUPULE, .CA UN BAIAT BINE EDUCAT SI CUNOSCATOR AL REGULILOR DE CIRCULATIE NU PUTEA FI….SA ISI VANDA MASINA ACUM SI SA SE MAI IMPRUMUTE SI LA BANCA SA PLATEASCA DAUNELE BATRANEI + DOSAR PENAL, REGULAMENTAR…….”CE LA VIE”!

 3. ionut spune:

  Lasati ca si batranii astia trec ca bezmeticii fara sa se asigure, mai ales persoanele din zonele rurale, care nu au invatat sa citeasca inca semaforul sau nu cunosc culorile….sa numai vorbim despre biciclisti…Daca persoana in cauza a avut viteza batranica de ce a sarit in fata ei…e o vorba : uneori omul si-o mai face si cu mana lui!

 4. marius spune:

  Trebuie intai sa invete sa traverseze strada pietoni si dupa aceea sa poata sa iasa din casa jale mare cu pietoni rusine sa va fie la acele persoane care spun ca soferul este de vina mai ales mamale care traverseaza cu copii in fata masinilor si in partea din care vine masina.

 5. Cristina spune:

  auzi si cum se circula la noi in oras draga marius nu cred k soferul e nevinovat si din cate stiu eu in legislatie scrie clar si mare k la trecere trebiue sa acorzi prioritate… si nu cred k batrana e de vina si mai ales faza cu „pietonii ar trebui sa invete strada”…:-j … baiete invata circulatie si pe urma exprima-ti punctul de vedere

 6. emilia spune:

  bai….nenea Marius si Ionut…cam pe unde v-a facut maica voastra??? Pe la New York …peste acean??? Exact cum spunea si Cristina,de acordare de prioritate ati auzit??Daca va place sa circulati ca in filmele cu mafioti zburati maica undeva in jungla ca acolo e de voi!!! Batrana respectiva are si ea niste copii ca voi dar care sant cu mai mult bun simt dacat voi!!!Si stii de ce??? pt. ca au fost crescuti in lipsuri si necazuri nu direct pe bordul masinii ca voi!!!

 7. andrix spune:

  Un nenorocit kre era sa ia viata unui om. Numai Dumnezeu e kpabil sa fak asta nu un prost kre a luat krnetul pa jpaga k multi altii.