Balul Bobocilor marca “Nicolae Bălcescu”

Ca în fiecare an, cei mai curajoşi şi talentaţi tineri din Olteniţa se prezintă la bal. Nu vorbim de baluri istorice în palate memoriale împărăteşti. Vorbim despre balurile adolescenţilor organizate în locuri frumos amenajate de ei, care să glăsuiască vivacitatea liceenilor şi una din cele mai frumoase perioade din viaţa unui om. În faţa unui grup de profesori, clasa a 12 a D a Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu”, sub indrumarea dirigintelui Brezaie Nicolae,   cei care s-au înscris pentru a concura, s-au întrecut în a impresiona, a place sau amuza.

După deschiderea balului, făcută de cei încadraţi perfect în tema evenimentului, spectacolul a continuat cu prezentarea concurenţilor.

Bobocii intraţi în concurs au trecut inclusiv prin proba ţinutelor. Nu au lipsit momentele pline de umor.
Momentele artistice au fost strecurate printre probele de concurs ale bobocilor. La proba de dans, bobocii au lăsat o impresie plăcută publicului. Odată cu emoţiile bobocilor s-au scurs şi minutele de spectacol, s-au succedat şi probele de concurs, la care bobocii s-au descurcat destul de bine. Elevii de la Bălcescu au spart gheaţa balurilor din acest an. – vezi video –

Comentarii

  1. Serban spune:

    Parca erau niste probe care candva aveau scopul sa uneasca tineri , acum parca is probe pentru anumiti consumatori.
    Nu te supara pe mine, nu sunt rau intentionat dar e loc de mai bine, de stiri mai impresionante!