De la Snagov la Olteniţa, profesoara de sport Cristina Drăgan a sosit învingătoare

La Baza Sportivă a Lotului Naţional de canotaj de la Snagov s-a desfăşurat în perioada 16-18 noiembrie 2012 Trofeul Multisport.

Organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Ilfov, Casa Corpului Didactic şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Ilfov, evenimentul a adunat cadre didactice din 3 judeţe ale ţării: Ilfov, Călăraşi şi Buzău. Judeţul Călăraşi a participat cu profesori şi personal didactic auxiliar, câştigând locul I.

Premiile pentru Călăraşi au fost adjudecate astfel:

La Şah locul I: Chira Mihai şi Drăgan Cristina,

Locul II Iatan Constantin şi Lupşeneanu Cornelia

 

La tenis de masă locul I a fost obţinut de Chira Mihai şi Drăgan Cristina,

Locul II Lupşeneanu Cornelia,

Locul III Iatan Constantin

La volei Vasilari Valentina a obţinut locul II.

 

Judetul Călăraşi este pentru a doua oară căştigător al trofeului Multisport. “Suntem profesori de sport majoritatea participanţilor şi suntem pasionaţi fireşte de sport dar şi antrenaţi pe mai multe categorii sportive. Am căpătat experienţă pentru că la aceste concursuri mergem de 3 ani. Anul trecut am câştigat locul II la şah, tenis şi volei, iar în urmă cu 2 ani locul I. Competiţia se desfăşoară între cadre didactice în general, nu obligatoriu profesori de educaţie fizică. AJSPT Ilfov este inclusă în fiecare an în calendarul competiţional, fiind déjà o asociaţie cu tradiţie. Sunt mulţumită de premii, condiţiile au fost bune, însă din cauza problemelor financiare au participat numai 3 judeţe. Altădată participau 6, 7 sau 8 judeţe. Am fost câştigători mereu şi am demonstrat valoare.” declară pentru publicaţia noastră Cristina Drăgan, director şi profesor de sport la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Olteniţa, preşedinte al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Călăraşi.

Câştigătorii au primit cupe, diplome şi tricouri cu inscripţia Sportul pentru Toţi.

Federaţia Română Sportul pentru Toţi a oferit diplomele şi tricourile.

Felicitări talentatei şi ambiţioasei profesoare Cristina Drăgan!

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. Solle spune:

  Tot Liceul teoretic Nicolae Balcescu este puterea. Felicitari doamnei Cristina Dragan

 2. tzesty spune:

  felicitari!felicitari organizatorilor si tuturor participantilor.dar mai ales felicitari d-nei Cristina si intregii echipe!

 3. Florin Mosu spune:

  Felicitari tuturor !!!Felicitari D-nei Cristina !!! Felicitari Domnu’ Piru aveti talent la fel k baiatu’ !!!

 4. Draghici spune:

  Vreau s-o intreb si eu ceva pe D-na Cristina acum vreo 3 ani a promis pe acest site si nu numai, ca se vor face terenuri de sport unde se vor juca copiii din Oltenita. Ce sa intamplat cu acest proiect? In oras pur si simplu nu ai unde sa faci sport. Scolile sunt inchise in weekend la stadion nu mai lasa pe nimeni deoarece vor sa-l refaca, oare ce se vor intampla cu acesti copiii…. avem nevoie in Oltenita de terenuri de sport pentru ca tinerii si copii nostrii sa nu ajunga supraponderali si dependenti de internet.

 5. Cristina Dragan spune:

  Daca va uitati in urma la postarile din vara,veti vedea ca am initiat cateva proiecte cu privire la miscarea din Oltenita,propunand 7 terenuri de streetball,20 mese de tenis de masa intre blocuri si aparate de fitness in aer liber.Aceste proiecte se vor concretiza in primavara anului 2013 ,ele fiind aprobate in sedintele de consiliu local.Veti fi incantati sa vedeti ca se va revigora miscarea sportiva in oras.Vor exista si cateva mese de sah in cadrul acestor proiecte pentru iubitorii sportului mintii, mai ales in parcuri.