Doctoriţa Liana Petculescu rămâne în continuare directorul Spitalului Olteniţa

Luna trecută s-a desfăşurat examenul pentru susţinerea postului de director al Spitalului Municipal Olteniţa. Pentru ocuparea funcţiei de director a depus dosar un singur candidat, medicul Viorel Stancu, cel care a coordonat activitatea fostului spital din Budeşti.

Spitalul Municipal Oltenita

Examenul s-a desfăşurat în prezenţa unei comisii de evaluare. Conform legii, pentru a trece un astfel de examen sunt necesare trei probe. Prima este eliminatorie, a doua constituie un proiect de management iar a treia probă constă într-un interviu de evaluare.

Medicul specialist nu a trecut însă de proba eliminatorie pentru a parcurge şi celelalte două probe. Din cele 50 de întrebări grilă, lucrarea candidatului a fost evaluată cu nota 4,20. Cea minimă trebuia să fie 7,00 iar 10,00 punctajul maxim.

La concurs au asistat din partea Direcţiei de Sănătate Publică dr. Doru Tănase, şef birou buget-contabilitate Primăria Olteniţa, economist Manuela Crângaşu, consilier Leonard Petre.

Astfel, în urma acestui examen postul de director rămâne în continuare un loc la care pot aspira persoane cu studii superioare, dar care să fie şi pregătite din punct de vedere managerial. Următorul examen de ocupare a acestei funcţii la Spitalul Municipal Olteniţa se va desfăşura la finele acestei luni. Până la numirea directorului unităţii sanitare, medicul pediatru Liana Petculescu va ocupa această funcţie în continuare ca interimar.

Medicul Viorel Stancu provine din localitatea Vidra, judeţul Ilfov, este specialist în obstretică-ginecologie, are 59 de ani şi a condus spitalul din Budeşti timp de 4 ani. Acesta a declarat comisiei de examinare că a avut emoţii foarte mari în timpul concursului.

Doctoriţa Liana Petculescu şi-a dat demisia din funcţia de manager al spitalului olteniţean la începutul lunii septembrie a acestui an. Aceasta ocupă funcţia de director în spitalul olteniţean din anul 2002.

Comentarii

 1. serban cristina spune:

  domnul DR. STANCU A REUSIT SA IA NOTA PESTE 4 DESI CU SIGURANTA NU EMOTIILE AU FOST DE VINA.O PERSOANA EMOTIVA NU POATE FI MEDIC GINECOLOG.TRAGIC ESTE CA GENERATIILE DE MEDICI CARE VIN DIN URMA NU VOR PUTEA LUA NICI PUNCTUL DIN OFICIU(NU TOTI DAR MAJORITATEA).DOAMNA DOCTOR LIANA PETCULESCU ESTE UN OM CU CAPUL PE UMERI CARE DUPA PAREREA MEA SI-A MERITAT SI ISI MERITA FUNCTIA ,UN OM CARE IUBESTE COPIII SI CARE IN CAZUL COPIILOR MEI NU A DAT NICIODATA GRES.PACAT CA A DEMISIONAT

 2. radu adriana spune:

  Tot respectul pentru d-na dr.Petculescu,un om deosebit si un medic profesionist.

 3. sarivan maria spune:

  Cum explicati atunci faptul ca sunteti in faliment?

 4. ionela cristina spune:

  TOT RESPECTUL PT DR. PETCULESCU UN OM DEOSEBIT SI SUFLETESTE SI PROFESIONAL.NU O INTELEG PE DR SARIVAN D C VB ASA PT CA SI DOMNIA EI A FACUT PARTE DIN ACEL COLECTIV! TOT NE BUCURAM CA RAMANE MEDIC PEDIATRU IN SPITAL SI SUNTEM SIGURI CA NE VA AJUTA COPII IN CONTINUARE. VA MULTUMIM CA EXISTATI!

 5. Elena spune:

  LASATI-NE CU STIRILE ASTEA!! Da-ti drumu LA CALDURA IN NICOLAE BALCESCU CA AM INEBUNIT DE FRIG !!

 6. mariano197761 spune:

  MIROASE A FUM CU STIREA ASTA, DAR FALIMENTUL DIN PRICINA CUI SA TOT CREAT? CUMVA LIPSESTE UN ADEVARAT MENEGER IN SPITALUL OLTENITZA ?….SAU DOAR „BREND”-UL E BENEFIC PENTRU PACIENTZI ?E IN CONSTRUCTIE SECTIA DE PRIM AJUTOR SMURD, PRECUM A DORIT RAED ARAFAT CAND A VIZITAT ACEST SPITAL, SAU INTRE TIMP AU APARUT NEMULTUMIRI DIN INTERIORUL SPITALULUI ? …NE INTREBAM SI NOI, ASA, DIN CAND IN CAND, CA TOT VENI VORBA DE NOI ORANDUIRI PE LA SANATATE….

 7. anamaria spune:

  Rusine ,dr.Petculescu! Nu a facut nimic pentru spital ! Sa se duca ! Suntem in faliment total ! [***] ! Pana acum ne ameninta cu PDL , ACUM CU CINE ?

 8. anamaria spune:

  Ne-am saturat de domna dr.! Ce mai cauta acum,alt partid sa se ascunda frumusel?

 9. Lavinia spune:

  Am fost cu bunicul meu la urgente si am dat numai de niste scarbe.Niste scarbe de asistente si doctora era scarba sefa.Eu va sfatuiesc sa stati departe de acest spital pt ca oricum doctorii nu au chef sa va trateze.

 10. Ramona spune:

  Din pacate spitalul este jalnic si unele asistente au platit bani grei directoarei sa ocupe o functie in spital trebuie sa vina cineva strain de cauza nu din oras si sa mai trieze si din oamenii incompetenti care lucreaza acolo. Imi cer scuze pentru cei care isi fac meseria bine dar sunt trasi in jos de cei care au dat spaga sa intre acolo si habar nu au de medicina nici in al 9 lea ceas nu invata.