Miss Boboc “Nicolae Bălcescu” continua tradiţia acestor concursuri şi anul acesta

Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Olteniţa a continuat seria concursurilor sale cu “Miss Boboc Nicolae Bălcescu 2012”, eveniment organizat de clasa a XII-a şi prof. Gabriela Luca de la liceul menţionat.

Georgiana Dragostin, castigatoarea concursului de MISS

Timp de aproximativ două ore, cât a durat spectacolul, opt eleve de clasa a IX-a au demonstrat în faţa juriului dacă au dobândit până la acest nivel şcolar cunoştinţe de cultură generală, dacă au talent sau nu artistic dansând după diverse stiluri muzicale, precum şi inovaţii în design vestimentar ecologic, dar şi cum au ştiut să-şi aleagă rochia de seară. În faţa unui public numerous fetele au păşit cu dreptul sau stângul, juriul fiind de fapt cel care a deliberat şi ales titlurile pentru cele mai frumoase fete din liceu.

Alături de reprezentaţiile şi probele fetelor au fost mai mulţi artişti, trupe de dans, interpreţi vocali. Au fost interpretate scenete şi colaje pe cele mai cunoscute melodii, reprezentaţii coregrafice coordonate de Vali Stanciu.

Finalul a fost copleşitor cauzat de emoţiile alegerilor, concurentele au trăit cu sufletul la gură momentul în care a fost numită câştigătoarea.

De altfel, fiecare adolescentă a primit câte un titlu. Podiumul a fost alcătuit din Florea Gina locul trei, Muratura Veronica locul doi şi, câstigătoarea titlului de Miss Boboc 2012 Nicolae Bălcescu revenind Georgianei Dragostin.  Aceasta a declarat că este foarte bucuroasă pentru titlul obţinut, că s-a aşteptat mai mult sau mai puţin la acest rezultat. Cea mai frumosă dintre concurente mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de ea.

În acest moment Olteniţa nu are o sală de spectacole, Miss Boboc adunând oricum în fiecare an în diferite locaţii, tineri si adulti dornici să privească un spectacol, să asiste la manifestări cultural artistice, care sunt cam puţine pentru un municipiu ca Olteniţa.

Liceul Teoretic “Neagoe Basarab” Olteniţa nu a organizat anul acesta nici o acţiune de acest fel.

Atât organizatoarea, prof. Gabi Luca, cât şi o parte din fetele participante la concursul de miss au spus că a fost un spectacol reuşit şi care a încercat să împlinească cât de cât gusturile publicului şi juriului.

Text : Laura Suzeanu, Video: Bogdan Paun, Foto: Alex Nita

Comentarii

 1. Stefania Felicia spune:

  Felicitari !!! >:D< A fost un spectacol frumos si muncit (stiu cum e , si cata munca presupune) . Probele au fost foarte dragute . Cel mai mult mi-a placut proba cu portocala si coarda :)). Bravo ! Multa bafta in continuare !

 2. ady spune:

  La noi la oltenita se mai aude pe fundalul unei fimari cuvinte obscene… asa prostie pe aceasta zona nu am vazut!!

  Ascultati premierea cum comenteaza unii idioti !!

 3. valy spune:

  multzumim Feli:*

 4. vali spune:

  scuze dar ma fac sa raz……..:)):)):)):)):)):))

 5. valy spune:

  ce tzi se pare asa de ras?

 6. valy spune:

  si se scrie ras…nu raZ scumpete;)

 7. iri spune:

  „A fost organizatia buna” ? „Nu am raspuns la 2 intrebari.De d-aia am luat locul 2” …pfff…mai vroia si locul 1 !

 8. anonim spune:

  A fost foarte frumos … dar mi-ar fi placut sa castige altcineva! Succes in continuare .

 9. Dulcik spune:

  cum vi s-au parut dansatorii?

 10. Viespe spune:

  Felicitari tuturor celor ce au contribuit la realizarea acestui eveniment deosebit !