Anul acesta Cupa Administraţiei şi-a adjudecat câştigătorii pentru a 4-a oară de la iniţierea competiţiei

Cupa Administraţiei s-a aflat anul acesta la a IV-a etapă şi s-a desfăşurat ca în fiecare an în sala de sport a Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Olteniţa. Participarea la desfăşurarea jocului de fotbal a fost stabilită prin rotaţie şi, apoi, în funcţie de rezultat, pe clasificări şi calificări. Participanţii au fost numai din Olteniţa. Este vorba de sportivii unor firme de agenţi de pază din Olteniţa şi echipa de fotbal a Jandarmeriei Olteniţa. Poliţiştii comunitari din cadrul Primăriei Olteniţa nu au onorat invitaţia din cauza faptului că au fost angrenaţi în activităţi de serviciu. Un joc de fotbal a fost format din două părţi cu durata fiecăreia de 15 minute.

După terminarea partidelor, clasificarea a fost următoarea:

  • Locul III a fost obţinut de Jandarmeria Olteniţa,
  • Pe locul II s-a situat Societatea Alex, o firmă de pază din Olteniţa,
  • Locul I a fost obţinut de echipa firmei Bronic Olteniţa

 

Participanţii au declarat că a fost o competiţie frumoasă, binevenită pentru Olteniţa, şi chiar dacă nu au câştigat sau obţinut un loc mai bun, important este că au participat. Alţii au reclamat faptul că au fost puţine echipe participante.

Premiile au fost oferite de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Liceul Tehnologic fiind co-partener în cadrul acestei acţiuni organizate de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi. Echipele au primit diplome, mingi şi cupe pentru cele trei locuri.

“Am prezentat competiţia mai târziu decât am dorit şi atunci echipele din Călăraşi nu au avut timp de pregătire. Anul trecut au participat 6 echipe, anul acesta din păcate am avut şi piedici din cauza slabei finanţări, dar am respectat calendarul competiţional 2012. Mi-am propus ca anul următor să invit la această competiţie cel puţin 6 echipe” declară organizatorul Cupei Administraţiei, prof. de sport Cristina Drăgan.

Laura Suzeanu