Creştinii şi-au deschis inima alături de colindători la concursul organizat de Protoieria Olteniţa

Concursul „Deschide-ţi inima, creştine! 2012”, organizat de Protoieria Olteniţa, s-a aflat la a IX-a ediţie.

Copiii invitaţi să ofere daruri muzicale şi spirituale în acest spectacol au venit de la şcolile din localităţile Radovanu, Stancea, Chiselet, Căscioarele, Ulmeni, iar de la Mânăstirea Liceul Tehnologic. Olteniţa a fost prezentă la concurs cu elevii Liceului Teoretic “Neagoe Basarab” şi Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu”. De asemenea au intrat în concurs copiii Ansamblului „Suflet de Copil” de la Biserica “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, grup coordonat de părintele Bogdan Rodin Cipleu şi sub bagheta lui Laurenţiu Zorzor. Pe scena Sălii Mari a Primăriei Olteniţa au demonstrat calităţi artistice şi copii de la Şcolile “Alex. Vlahuţă”, “Mircea Eliade”, “Alex. Ghica”, “Prof. Lucian Pavel”, “I. Ghiculescu”.

Juriul a acordat premii de participare astfel: 4 premii speciale, 6 premii I, 4 premii II, 2 premii III.

Premiile şi diplomele au fost oferite participanţilor de director al Şcolii din Căscioarele, prof. Alexandra Popa şi părintele Nicolae Ciobanu.

Comentarii

 1. Solle spune:

  A fost foarte frumos, felicitari copiilor si organizatorilor!!!

 2. Lili spune:

  Felicitari tuturor copiilor si indrumatorilor lor !!! M as fi bucurat sa vad aici un filmulet si cu programelul Scolii „Alex. D. Ghica”- Oltenita, caci au cantat foarte frumos si alaturi de alti copii si ei au luat premiul I la acest concurs si merita sa fie vazuti si apreciati !!!!

 3. Mirela spune:

  FOOOOARTE FRUMOS ,superb,senzational,fara cuvinte,bravo pentru tot

 4. Anonymus spune:

  Deci am o nelamurire, este normal ca elevii care au terminat liceul anul trecut, sa mai faca parte dintr-un cor al scolii? Lucrul acesta de a continua sa fie la cor dupa ce au terminat liceul, s-a intamplat la Liceul teoretic Neagoe Basarab!!!