Cu Festivalul Polisportiv de Iarnă s-au încheiat jocurile sportive 2012

Festivalul Polisportiv de Iarnă s-a organizat în urma cu câteva zile, el fiind ultimul eveniment sportiv de anul acesta. Federatia Română “Sportul pentru Toţi” este organizator iar acţiunile au cuprins 4 discipline sportive de competiţie: şah, tenis de masă, skanderberg şi dart’s.

spt2 spt3
Participarea a fost diversă, la concurs fiind prezenţi elevi de la Şcolile “Spiru Haret”, “Alexandru Ghica”, Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Olteniţa, precum şi elevi de la Şcoala Mitreni, Şcoala Valea Roşie, Şcoala Şoldanu şi Şcoala 2 şi 3 Chirnogi. Premiile au constat în jocuri de şah, seturi de palete şi mingi de tenis de masă, diplome şi dulciuri pentru copii.

Această acţiune a fost organizată în afara calendarului competiţional al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Călăraşi, dar finanţarea a fost primită de la Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

“Sunt mulţumită de participare, condiţiile au fost excelente, acţiunea desfăşurându-se în sala Liceului “Nicolae Bălcescu” de la noi. Cu această competiţie am încheiat si calendarul competiţional de anul acesta, urmând ca luna viitoare să anunţ şi calendarul pe 2013. Va urez tuturor în numele echipei de voluntari ai Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Călăraşi un „La mulţi ani cu sănătate!”. Vă aşteptăm la anul să participaţi în număr cât mai mare la acţiunile noastre.” declară pentru noi prof. Cristina Drăgan, directorul Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Olteniţa şi profesorul de sport cu cele mai multe şi interesante intiţiative sportive din zona judeţului Călăraşi.

Laura Suzeanu

Comentarii

  1. Mihail Constantinescu spune:

    D-na Cristina vom vedea si noi terenuri de sport(gratis) vre’odata in Oltenita? Se poate face ceva in aceasta privinta? La „cantina” au inchis, la Sahia au dat inele jos(de la panourile de baschet, de vreo 3 ani) si au legat portile de instalatie. Pe nimeni nu intereseaza acest subiect? Copiii vor sta in parc si in anul 2013, spargand seminte+cola, pentru ca nu au unde sa practice sportul in acest oras! Va doresc numai bine!

  2. Cristina Dragan spune:

    Pot spune cu certitudine ca cele 7 terenuri aprobate in consiliu local se fac la primavara,deja sunt turnate 5 dintre ele.Acestea sunt gratuit puse la dispozitie de municipalitate unde se pot face diferite activitati de miscare.Cunosc situatia celorlalte terenuri,cu rabdare o sa vedeti si alte lucruri schimbate intre blocuri,in sensul ca se vor amplasa si mese de tenis de masa iar in parcuri dorim sa montam aparate de fitness pentru aer liber.In speranta ca sunteti satisfacut de raspuns,mai asteptam si alte idei si sugestii care vin in sprijinul nostru .