Odată cu 1 Decembrie se arată şi talentele

Ziua Naţională a României a primit cadou un spectacol ce s-a desfăşurat în Sala Mare a Primăriei Olteniţa. Manifestarea a fost oferită de Palatul Copiilor Călărași și Clubul Copiilor Oltenița. Evenimentul face parte dintr-o serie de activități desfășurate în cadrul Proiectului Educațional “Românie, plai de dor”, inițiat de Clubul Copiilor Oltenița, după cum ne explică directorul Clubului, Mirela Constantin.

Tinerele talente au oferit un spectacol cu dansuri populare, dans modern, muzică populară, muzică ușoară, recital de poezii. Au fost organizate expoziții de pictură și fotografie pe tema Zilei de 1 Decembrie.

Evenimentul cultural-artistic a adunat peste 120 de copii de la Palatul Copiilor Călărași și Clubul Copiilor Oltenița.

 

Profesorii Daniela Durneac, Ecaterina Mitran, Victorița Colonel, Dănuț Pavelescu și Mirela Constantin de la Clubul Copiilor Oltenița, apoi Lavinia Vasile, Dorina Varghida și Elena Mihăilescu de la Palatul Copiilor Călărași sunt cei care zi de zi le imprimă copiilor dragostea faţă de talentul cu care aceştia sunt înzestraţi, demonstrând încă o dată într-o zi de mare sărbătoare ce presupune efortul venit din pasiunea pentru dans, muzică, pictură sau fotografie.


“Evenimentul marchează una dintre cele mai importante sărbători ale poporului român, încununează talentul și dăruirea copiilor și cadrelor didactice și subliniază, încă o dată, importanța activităților extracurriculare în formarea și dezvoltarea copiilor.” ne spune Mirela Constantin.

Laura Suzeanu