Spectacol de dans şi muzică la Olteniţa. Raluca Surdu şi Iulian Dumitrescu alături de artişti

Sala Mare a Primăriei Olteniţa s-a dovedit a fi neîncăpătoare marţi, când a avut loc un spectacol pentru tineri şi copii. Manifestarea artistică a adunat elevi ai cercurilor de dans şi muzică de la Clubul Elevilor, tineri de liceu, alături de cei mai mici şi frumoşi copii de clasă primară. Programul artistic a fost gândit de Vali Stanciu, coregraf al unui cerc de dans din Olteniţa. O contribuţie importantă în organizarea spectacolului a venit din partea directorului Şcolii „Mircea Eliade”, Elena Becheru. De altfel, alături de copiii clasei de dans a profesoarei Vali Sanciu, alături de elevii cercurilor de muzică şi dans din cadrul Clubului Elevilor, alţi talentaţi şi frumoşi copii de la Şcolile „Mircea Eliade” şi „Constantin Deculescu”, coordonaţi de învăţătoare sau profesoare, au prezentat scenete de teatru, şezători, dansuri. Momentele muzicale au alternat cu dansul, astfel că protagonişt au reuşit să-şi ducă la capăt cu bine misiunea. Părinţi şi bunici, fraţi şi surori, prieteni, întreg publicul au avut prilejul de a asculta acorduri care au încântat ochii şi urechile, de a urmări delicateţea şi fragilitatea, dar mai ales umorul cu care au dansat cei mai mici dintre artişti, au putut vedea dansatori profesionişti, membri ai Clubului de Dans “Sportul Studenţesc” din Bucureşti, una din cele două perechi, Andrei Marinescu şi Mihaela Decu, fiind din Olteniţa. Cealaltă pereche de dansatori, oaspeţii municipiului nostru au fost Silvana Ariadna Costache şi Adrian Nică, ambii din Bucureşti.

Descarca de mai jos galerie foto

O parte din cei care au urcat pe scena sălii a avut emoţii, dar toţi s-au descurcat, lăsând o dâră adâncă de admiraţie printre spectatori.

Aşadar, manifestarea a mulţumit atât artiştii, spectatorii, cât şi invitaţii: Raluca Surdu şi Iulian Dumitrescu, candidaţi pentru Parlamentul României pe Colegiul 5 Camera Deputaţilor, respectiv Colegiul 2 Senat. Alături de aceştia au fost oficilităţile olteniţene, dar şi un alt candidat USL pentru Parlament la Colegiul 4, Aurel Niculae.

Atât Raluca Surdu cât şi Iulian Dumitrescu au declarat că spectacolul a fost unul reuşit, de altfel cei doi au manifestat o mobilitate deosebită, căldură, deschidere şi apropiere sufletească faţă de tineri, în special pentru cei mici.

Copiii au primit şi câteva daruri, pentru că să nu uităm: în fiecare an pe 6 decembrie Sfântul Nicolae, cel bun şi generos, oferă diverse cadouri, cele mai multe dedicate ingeraşilor din grădiniţe şi clase primare.