VIDEO * Mesajul de sarbatori al primarului Petre Tone pentru olteniteni | Cum petrec elevii din Oltenita de Craciun si Revelion

Petre Tone, primarul urbei, transmite un mesaj oltenitenilor cu ocazia sarbatorilor | In clipul video de mai sus, Cristina Dragan, directoarea liceului tehnologic „Nicolae Balcescu” , vine cu ganduri de bine pentru personalul institutiei pe care o conduce, elevii si cetatenii din Oltenita cu ocazia Cracinului si a Anului Nou !

Petre TOne, primar Oltenita

Petre Tone, primar Oltenita

   ***

Castigatorii concursurilor de Miss si Mister Junior OLTENITEANUL si-au primit premiile! Vezi ce si cui au dorit ei sa transmita prin intermediul nostru in clipul video de mai jos.

***

Am fost colindati de un minunat grup de elevi ai liceului tehnologic „Nicolae Balcescu” | Video

***

Elevii din Oltenita si-au facut deja planurile pentru Craciun si Revelion. Vezi din clipul de mai jos cu cine si pe unde isi petrec acestia sarbatorile de iarna.

Comentarii

  1. bibelou spune:

    poate iesim si la datul zapezii de pe strazile orasului

  2. Eugen spune:

    Mai bine primarul ”urbiei” s-ar pregati pentru urmatoarea zapada ca pentru asta de acum nu a facut nimic. Am venit foarte bine de la Bucuresti pana la Filatura, iar de aici a inceput cosmarul alb care a persistat cateva zile, fara macar a se da cu sare. Din cate am vazut a asteptat sa iasa soarele pentru a mai topi din zapada. Dezapezirea de anul acesta LASA DE DORIT.

  3. Sorin spune:

    A vorbit domul primar cu Soarele sa topeasca zapada de acum 3 saptamani?