Danemarca oferă 35 de locuri de muncă la cules de căpşuni

În această perioadă, Danemarca oferă lucrătorilor români , prin reţeaua EURES, 35 de locuri de muncă pentru domeniul agricol, la culesul căpşunilor. Munca se desfăşoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpşunilor începe devreme, la 4-5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe la începutul lunii iunie şi se termină în jurul datei de 15 august.

foto: ziarelive.ro

foto: ziarelive.ro

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani şi să deţină cunoştinţe de nivel mediu de limba engleză. Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor. Se acceptă şi cupluri. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg. Cazarea se face în camere, taxa de cazare pe zi fiind de 8 euro. Solicitanţii unui loc de muncă în domeniul agricol, în Danemarca, pot aplica pentru aceste posturi până la data de 3 februarie 2013.

Durata contractului este de aproximativ 6-7 săptămâni. Se lucrează 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână. Doritorii pot obţine mai multe informaţii de la AJOFM Călăraşi. Selecţia va avea loc la Ploieşti, în luna februarie 2013. Detaliile referitoare la data exactă, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

sursa: radiovocescampi

Comentarii

  1. Vali spune:

    Danemarca ofera 23locuri Romaniei sau Oltenitei? astai semn de rau, daca nu gaseste 23de oameni sa le lucreze in Danemarca! sau e vreun misto, sa panicheze sarmanii Romani ca nu vor fi alesi din cateva milioane ,decat 23pers! interesant anuntul, merge banda credibilitatii „crizei”!