Parteneriatul Olteniteanul – Ediția de Călărași întărește informația locală și județeană

Echipa Olteniteanul semnează împreună cu echipa săptămânalului călărășean Ediția un parteneriat care va veni în sprijinul cetățenilor în primul rând, dar mai ales al adevărului jurnalistic, al onoarei, fair-playului și eficienței.

Știrile cu un conținut bogat, divers și bine documentat vor face obiectul parteneriatului. Parteneriatul dintre Olteniteanul și Ediția cultivă loialitatea și funcționează pe principiul ”Toți pentru unul, unul pentru toți!”

Un parteneriat puternic !

Un parteneriat puternic !

Echipele și lucrul în echipă constituie cele mai indicate soluții pentru a rezolva probleme complexe care necesită opinii și cunoștințe diferite.

Săptămânalul ”Ediția” este coordonat de redactor șef Elena Mitache căreia i se alătură editori, reporteri, jurnaliști de anchetă. Ziarul se găsește deja în Oltenița, publicația conține 12 pagini cu informații și publicitate, se află la numărul 31 de tipar și al doilea an de existență.

Cu speranța și optimismul care ne caracterizează, sperăm să fim la înălțimea așteptată, dragi vizitatori si cititori, să vă oferim informații directe, proaspete și corecte, iar dumneavoastră să vă alăturați nouă Noi vă vom lămuri și sprijini în orice situații, vom încerca în limita pârghiilor noastre să rezolvăm orice reclamație, nevoie sau sesizare făcută.