Cruzime fara margini ! Un caine , tinta unui „concurs”de tras cu arcul

UPDATE 2.02.2013 | 12:40: Aseara am fost contactati pe presedintele unei asociatii canine din Bucuresti care si-a manifestat intentia de a primi cainele in centrul lor. In aceasta dimineata un domn din capitala pe nume Andrei ne-a sunat sa ne ceara detalii cu privire la locatia unde a fost vazut ultima oara cainele. Sunt deja 4 ore de cautari fara niciun rezultat inca.

___________________________________________________________________________

Animalul se afla in agonie dupa ce o sulita i s-a infipt in gat

Imaginile pe care vi le prezentam au fost realizate in aceasta dimineata de catre o persoana ce a dorit sa-si pastreze anonimatul. Iubitorii de animale sunt rugati sa raspunda apelului nostru, acela de a salva un biet patruped. Cainele a fost zarit in urma cu cateva ore in apropierea soselei dintre DN 4 si Gara Luica.

catel3catel2

Este inuman, nedrept si de-a dreptul salbatic, animalic, sa ucizi  miseleste si fara constiinta niste suflete lasate pe lumea asta sa traiasca cu noi, si nu pentru a fi torturate, urmarite, haituie si impuscate la colturi de strada sau mutilate pentru satisfactia unor oameni bolnavi.
Sa luam masurile care se cuvin si care sunt corecte, altfel suntem mult sub aceste biete animale.

Comentarii

  1. […] de-a treia pozitie din top este reprezentata de articolul scris pe blogul Olteniteanul.ro. Postul a inregistrat un numar de 455 de share-uri pe Facebook, 412 comentarii, 557 de like-uri si un scor […]

  2. […] de-a treia pozitie din top este reprezentata de articolul  scris pe blogul Olteniteanul.ro. Postul a inregistrat un numar de 455 de share-uri pe Facebook, […]