După demisia lui Leonard Petre din funcția de director Ecosal, Ion Pițoi este ales noul director

Leonard Petre a prezentat demisia sa din funcția de director al Ecosal. După ce consilierii au luat act de această demisie, vineri, 8 februarie, 17 dintre aceștia s-au întâlnit într-o ședință urgentă pentru a vota alegerea noului director.

Leonard Petre, președinte al partidului Ecologist Oltenița, a semnat demisia din funcția de Ecosal pe 7 februarie, iar cu o zi înainte a semnat și demisia din Consiliul de Administrație al Spitalului Oltenița. Din informațiile noastre, demisia lui Petre Leonard a venit ca urmare a nemulțumirii autorităților locale vis a vis de activitatea sa la Ecosal, dar și ca o consecință a faptului că Petre a avut așteptări foarte mari de la Executivul Primăriei Oltenița privind sprijinul financiar pe partea Ecosal, așteptări ce i-au fost spulberate în scurt timp.

În funcția de director al Serviciului de Salubrizare a fost ales cu unanimitate de voturi Ion Pițoi, membru în Partidul Social Democrat Oltenița. Pentru locul din Consiliul de Administrație al Spitalului Oltenita a fost ales Mihai Filimon, membru în PP-DD.

Ion Pitoi ( foto -  in plan indepartat )

Ion Pitoi ( foto – in plan indepartat )

Leonard Petre a fost membru al Partidului Democrat Liberal, după care a trecut la PP-DD, iar în 2012 s-a înscris în Partidul Ecologist( PUER), unde este președinte în continuare pe filiala oltenițeană.

Laura Suzeanu